Albert Heijn stunt met elektrische fiets met hoge korting

Deals Jeroen Kraak 20 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Dagelijks speuren jouw vrienden van WANT het internet af naar de beste deals. Dit keer zijn wij Albert Heijn terechtgekomen voor een… elektrische fiets?

Ja, je leest het goed. Albert Heijn is niet alleen de plaats voor jouw bonusaanbieding of een trosje bananen. Ook kun je er terecht voor je elektrische fiets. De supermarkt heefteen bijzondere in de aanbieding met flinke korting.

Albert Heijn komt met de ideale elektrische fiets

Eindelijk komt het mooie weer eraan en dus is het een ideaal moment om er op uit te gaan. Natuurlijk is wandelen heel fijn, maar met de fiets kun je toch weer net wat meer zien doordat je een grotere afstand aflegt. Albert Heijn heeft de perfecte deal voor je.

Daarvoor heb je twee opties: jouw eigen spierkracht of je gaat voor een elektrische fiets. Die laatste kunnen vrij prijzig zijn en dus is het zoeken naar een ideale deal. De supermarkt heeft er nu eentje speciaal voor jou.

Albert Heijn heeft de Amigo E-City S2 in de aanbieding. Volgens de supermarkt is dit de perfecte stadsfiets voor dagelijks gebruik. Dat komt mede door de grote actieradius. Op een volle lading fiets je tot wel 120 kilometer.

Flinke korting

Versnellen doe je met de 7 Shimano Nexus-versnellingen. In totaal heb je vijf verschillende ondersteuningsstanden bij deze elektrische fiets. Zo krijg je altijd dat extra zetje dat jij nodig hebt.

Elektrische fiets Albert Heijn
De e-bike van AH. (Afbeelding: Albert Heijn)

Als je langere afstanden aflegt wil je natuurlijk comfortabel zitten. Ook daar is aan gedacht, want deze elektrische fiets bij albert Heijn beschikt over een verende zadelpen en voorvork.

Er zijn twee maten beschikbaar. Je kunt kiezen voor een framemaat van 48 en 52 centimeter. Tevens is de e-bike zowel verkrijgbaar in matgrijs en matblauw.

Normaal kost de elektrische fiets 1.649 euro, maar nu biedt Albert Heijn een flinke korting. Je hebt dit exemplaar al voor 1.249 euro.

Elektrische fiets Velotric steelt de show met fantastische iPhone-functie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen