Ciao tutti! Albert Heijn biedt enorme korting op koffiezetapparaat voor perfecte espresso

Deals Jeroen Kraak 28 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Ciao tutti, buongiorno, dikke kans dat je nu zin hebt in een espresso. Hiervoor hoef je niet naar Instagram-fenomeen Joris Lammers, want Albert Heijn heeft nu het ideale koffiezetapparaat met flinke korting.

Het is de Instagram-hit van dit moment: John Lammers die met zijn bijzondere video’s Nederland massaal aan de espresso krijgt. Maar je hoeft geen maatpak van honderden euro’s te kopen om een heerlijke koffie te drinken.

Albert Heijn heeft deze week een prachtig koffiezetapparaat in de aanbieding, die je met een flinke korting scoort. Zo maak je thuis simpel de heerlijkste espresso, of zoals de Italianen zouden zeggen: gustoso!

Albert Heijn stunt met een koffiezetapparaat

Je hebt genoeg keuze wat betreft koffiezetapparaten. Je kan kiezen voor de simpelheid van een Senseo of Dolce Gusto, de authentieke smaak van filterkoffie, of all-in gaan met een echte espressomachine. Wellicht denk je dat die laatste je een klein vermogen kost, maar Albert Heijn laat zien dat het anders kan.

Deze week heeft Albert Heijn de Philips EP1220/00 in de aanbieding, of kort gezegd: een espressomachine. Met dit intelligente koffiezetapparaat heeft elk kopje koffie de perfecte temperatuur. Met een druk van 15 bar komt de koffie in je kopje geprutteld.

Ciao tutti! Albert Heijn biedt enorme korting op koffiezetapparaat
(Afbeelding: Philips)

Met het simpele menu van het koffiezetapparaat pas je heel makkelijk de sterkte en hoeveelheid van je koffie aan. Bovendien kan de koffiemolen makkelijk in twaalf verschillende standen worden gezet. Zo kan je de koffiebonen precies malen zoals je wil: van ultrafijn tot grof.

Natuurlijk mag een klassieke melkopschuimer niet ontbreken op dit koffiezetapparaat bij Albert Heijn. Zo tover je je espresso simpel om tot een cappuccino of een latte.

Zo veel betaal je

Het fijne is dat je niet elke keer alles hoeft bij te vullen. Het koffiezetapparaat heeft een bonenreservoir van 275 gram en een waterreservoir van 1,8 liter.

Dan blijft er nog één ding over, of zoals echte Italianen zeggen: quanto costa? Normaal gesproken kost dit koffiezetapparaat je 499 euro, maar deze week heb je ‘m bij Albert Heijn al voor 249 euro. Dat is een heerlijke korting, bellissimo!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen