Albert Heijn heeft MacBook en AirPods Pro 2 in de aanbieding voor weinig

Deals Jeroen Kraak 14 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Als je een MacBook of AirPods Pro 2 wilt kopen, weet je dat ze een vrij stevig prijskaartje hebben. Toch kan het veel goedkoper, op een plek waar je het niet verwacht. Albert Heijn heeft ze namelijk in de aanbieding voor aanzienlijk lagere prijzen.

Wanneer je een Apple-product wilt kopen, denk je waarschijnlijk niet meteen aan Albert Heijn. Je gaat natuurlijk ook geen komkommer bij de Mediamarkt kopen. Toch kun je nu bij de supermarkt terecht voor een 13-inch MacBook Air en de AirPods Pro 2.

MacBook Air flink goedkoper bij Albert Heijn

Nee, het betreft geen gloednieuwe MacBook. Het gaat namelijk om een refurbished model van de 13-inch Air uit 2018. ‘Refurbished’ betekent dat een gebruikt elektronisch apparaat gereviseerd en hersteld is naar een bijna-nieuwe staat. Het voordeel is dat je een goed werkend apparaat hebt voor aanzienlijk minder geld.

Omdat deze MacBook Air uit 2018 stamt, heeft hij een Intel i5-processor in plaats van Apple Silicon. Dit model heeft ook 8 GB RAM en kan op volle lading tot wel twaalf uur meegaan. Hierdoor heb je nog steeds een uitstekende laptop die zeer geschikt is voor school of thuisgebruik. Dankzij het lichte gewicht kun je hem ook gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

Deze MacBook Air beschikt bovendien over een 13-inch Retina-scherm. Hierdoor kun je met dit apparaat ook optimaal genieten van je favoriete films en series.

De MacBook Air die bij Albert Heijn in de aanbieding is, is beschikbaar in twee kleuren: zilver en space grey. Bij Albert Heijn betaal je nu slechts 599 euro.

AirPods Pro 2 en MacBook Air flink goedkoper bij Albert Heijn
De MacBook Air uit 2018. (Afbeelding: Albert Heijn)

Ook AirPods Pro 2 voor minder

Maar bij Albert Heijn kun je ook terecht voor meer Apple-producten. Zo heeft de winkel ook een ‘zo goed als nieuw’-versie van de AirPods 2 in de aanbieding. Deze zijn binnen de wettelijke retourtermijn geretourneerd en nauwelijks gebruikt. Ze zijn grondig getest en gereinigd voordat ze worden verkocht.

Deze AirPods Pro 2 bieden aanzienlijk verbeterde ruisonderdrukking vergeleken met de eerste versie. Bovendien bevat het interieur de nieuwe H2-chip, wat resulteert in nog beter geluid.

Bij Apple hebben de AirPods Pro 2 een prijskaartje van 299 euro. Gelukkig ben je met deze versie een stuk voordeliger uit, want ze kosten nu slechts 204,95 euro.

Getest: 5 dingen die je wil weten over de nieuwe 15-inch MacBook Air M2

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen