Daniel Koster
Daniel Koster 7 aug 2015

Alcoholic Architecture; de bar waar je geen alcohol drinkt maar toch beschonken raakt

Wij maakten enkele maanden geleden in Londen kennis met Bompas & Parr. Deze culinaire meesters zijn niet bang om out of the box te denken en tillen de eet- en drinkervaring op elk mogelijke manier tot een hoger niveau. Waar wij de invloed van licht en geluid op de smaak van voedsel komen ze nu met een ander briljant project in de vorm van een bar.

Alcoholic Architecture

De bar, die zich in Londen bevindt, is geen gewone bar. Gewoon komt namelijk niet voor in het vocabulaire van Bompas & Parr. In een gewone bar bestel je drankjes aan de bar en nuttig je die met je vrienden in een gezellige setting. In de Alcoholic Architecture-bar van Bompas & Parr bestel je geen drank. Dit aangezien de lucht in de bar verdampte drank bevat. Door simpelweg in de bar te staan en adem te halen krijg jij op deze manier drank binnen. En dit zul je merken ook. De drank is een 1:3 ratio gemengd tot heerlijke cocktails die via je longen en oogballen in je bloedstroom terecht komen. Je wordt veertig procent sneller beschonken van de verdampte alcohol dan wanneer je reguliere drank tot je neemt. Dit betekent dus ook dat je minder tot je hoeft te nemen wat leidt tot veertig procent minder calorieën tijdens een avondje uit! Dubbel winnen dus.

Drankje doen bij Alcoholic Architecture

De bar ziet er tof uit met een gotisch, duister thema. Ben jij binnenkort in Londen dan moet je eigenlijk wel even een kijkje gaan nemen bij de bizar ingerichte bar. Je kunt hier kaartjes kopen voor de maand september. Vijftig minuten kun je dan in de bar doorbrengen. We kunnen je één ding garanderen, het wordt een ervaring om nooit te vergeten. Dat is iets waar evenementen van Bompas & Parr in onze ervaring garant voor staan!

Check ook:

Reageer op artikel:
Alcoholic Architecture; de bar waar je geen alcohol drinkt maar toch beschonken raakt
Sluiten