Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 24 dec 2018

Action en Aldi superaanbieding van de week: 15,6 inch laptop

Om de zoveel tijd kun je bij Aldi weer een gaming-pc scoren, die met alle voordelen komt van een torenmodel computer. Maar als je je computer ook vaak onderweg nodig hebt, is dat natuurlijk niet echt handig. Daarom hebben ze om de zoveel tijd ook weer een laptop in de aanbieding en deze week is het weer zover. Als je nog op zoek bent naar een laptop, kun je deze week bij Aldi terecht voor een 15,6 inch model van Medion.

Intel Core i3 laptop

De laptop is uitgerust met een full-HD IPS 15,6 inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Om het apparaat aan te sturen is er een Intel Core i3-8130U processor in combinatie met 4GB DDR4 werkgeheugen en voor de power wordt een 44 wattuur accu ingezet met drie cellen. Uiteraard heb je ook ruimte nodig voor je bestanden en in dit geval krijg je een harde schijf van een terabyte plus nog een 256GB SSD schijf.

Aldi laptop

Dolby Audio en Windows 10 Home

Verder kun je het ding natuurlijk ook gebruiken om bijvoorbeeld te skypen en daarvoor zijn er een ingebouwde HD webcam en microfoon aanwezig. Om je Skype partner ook te horen, kun je gebruik maken van twee speakers met High Definition audio, die gecertificeerd zijn voor Dolby Audio. Uiteraard draait de laptop op Windows en met het Medion model krijg je er Windows 10 Home bij.

Vanaf donderdag 27 december

Vanaf donderdag 27 december kun je de laptop bij Aldi scoren voor 499 euro met drie jaar garantie. Als je van plan bent om veel achter de laptop te zitten, kan het dat je op een gegeven moment last krijgt van je pols. Om dat te voorkomen zou je voor de verticale muis van Logitech kunnen gaan. Deze zorgt ervoor dat je pols in een positie blijft, die ergonomisch verantwoord is.

Aldi

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: 15,6 inch laptop
Sluiten