Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 21 jan 2019

Action en Aldi superaanbieding van de week: slanke 15,6 inch laptop

De nieuwe week is weer begonnen en er zijn deze week behoorlijk wat leuke gadget deals te vinden bij Aldi en Lidl. Vandaag beginnen we met een 15,6 inch laptop, die je bij Aldi kunt scoren. Dus als je nog op zoek bent naar een nieuwe laptop is het zeker de moeite waard om even langs te gaan. Je kunt dan meteen ook de andere gadgets bekijken.

Slim bezel laptop

Het gaat om een laptop van het merk Medion en zoals gezegd is het apparaat uitgerust met een 15,6 inch display. Het display is van de full-HD variant en is uitgerust met IPS technologie. Net als bij smartphones zien we dat ook bij laptops de randen rondom het scherm steeds dunner worden en de laptop heeft ook een zogenaamd slim bezel design.

Aldi laptop

Rapid Charging en 256GB SSD opslag

Onder de motorkap vinden we een Intel Pentium Silver N5000 processor en Intel UHD graphics. Om je bestanden op te slaan is er verder 256GB aan opslagruimte aanwezig en qua werkgeheugen kun je rekenen op 4GB. Verder kun je het apparaat draadloos met randapparatuur verbinden via Bluetooth 5.0 en is hij uitgerust met Rapid Charging tech, zodat hij binnen de kortste keren weer opgeladen is.

Vanaf donderdag 24 januari

Je kunt de Medion laptop vanaf donderdag 24 januari bij Aldi scoren voor 399 euro en vervolgens kun je meteen met Windows 10 aan de slag. In de tussentijd lijken laptops naast de dunne randen ook een andere smartphone trend te gaan volgen. Zo dook er onlangs een Lenovo patent op voor een opvouwbaar OLED laptopscherm.

Aldi

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: slanke 15,6 inch laptop
Sluiten