Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: 4K smart tv

Tegenwoordig worden steeds meer apparaten “smart” genoemd en het verschilt per apparaat wat daar precies mee bedoeld wordt. Zo betekent smart in het ene geval dat er kunstmatige intelligentie aan te pas komt en lijkt smart in dat geval inderdaad ook ergens op te slaan. Ook bij televisies zie je steeds vaker dat het om een zogenaamde smart tv gaat, maar helaas komt er doorgaans geen AI aan te pas. Wel is er een internetverbinding, zodat je makkelijk je apps en series op je tv tevoorschijn kunt toveren. Het is dan misschien niet echt smart, maar wel ontzettend handig en volgende week kun je voor een redelijke prijs zo’n smart tv bij Aldi scoren.

Smart tv met LCD scherm

De slimme televisie is van het merk Medion en is uitgerust met een Ultra HD, oftewel 4K, scherm. Dat betekent een resolutie van een mooie 3.840 x 2.160 pixels, wat zo’n vier keer meer pixels zijn dan bij een full HD scherm. Het scherm zelf is van de LCD variant en maakt gebruik van LED-backlight technologie om je favoriete series en films tot leven te brengen. Zoals gezegd is er ook internet van de partij en kun je dus bijvoorbeeld aan de slag met YouTube filmpjes of je Netflix binge series. Om dingen op te zoeken is er verder een internetbrowser, maar doorgaans gaat het zoeken wel een stuk sneller als je het gewoon op je smartphone doet.

Aldi 4K smart tv

Vanaf donderdag 14 maart

Vanaf donderdag 14 maart is de Medion smart tv te koop bij Aldi voor 349 euro. Helaas wordt op de site niet vermeld hoe groot het ding nou precies is en het lijkt erop dat je naar de winkel zult moeten om dat te achterhalen. Wel weten we dat het apparaat een A+ energieklasse heeft en dat je er drie jaar garantie op krijgt. Overigens krijg je er natuurlijk ook een afstandsbediening bij.

Nadat je de slimme televisie in huis hebt gehaald is het natuurlijk tijd om ervan te gaan genieten. Als je nog inspiratie nodig hebt: dit waren de meest populaire Netflix films en series van de week.

Aldi

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: 4K smart tv
Sluiten