Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 23/02/2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: customizable stempel

Als je tekst op papier wilt krijgen, ga je natuurlijk voor een printer. Tegenwoordig ondersteunen behoorlijk wat printers ook Bluetooth, waardoor het nog makkelijker is dan ooit om even snel iets te printen via je smartphone. Voor sommige klusjes is een printer misschien wat minder handig, zoals het printen van adressen op enveloppen (kan wel, maar is vaak toch een gedoe) of bijvoorbeeld het printen van je naam op je shirt, als je bijvoorbeeld aan een teamsport doet en iedereen dezelfde shirts draagt. Dan is een stempel weer een stuk handiger en volgende week kun je een aanpasbaar model bij Aldi scoren.

Tot vier regels stempelen

Helaas kun je er geen gigantische teksten mee op je shirts stempelen, want de letters zijn maar 3 mm hoog. Van die 3 mm letters kun je aan de andere kant wel vier regels tegelijkertijd op je papier en textiel krijgen. Zoals gezegd kun je aanpassen wat je stempelt en kun je dus je eigen teksten bedenken. Ook is er een afdrukkaart, waarmee je aan de slag kunt met vier verschillende motieven.

Aldi stempel

Stempel met 336 tekens

Je krijgt verder bij de stempel twee stempelkussens, zodat je naast zwarte teksten ook in het rood aan de slag kunt. Ook zit er in het pakket een pincet, waarmee je al die kleine priegelige stempeltekens kunt installeren in de stempel. In totaal zijn er 336 stempeltekens om mee te werken, wat je genoeg zou moeten zijn om zo’n beetje alles te stempelen wat je zou kunnen bedenken.

Aldi stempel

Vanaf dinsdag 26 februari

Mocht je denken zo’n stempel nodig te hebben, kun je hem vanaf dinsdag 26 februari scoren bij Aldi voor maar 3,99 euro. Maar mocht je het ding willen gebruiken om duidelijk te maken dat bepaalde dingen jouw eigendom zijn, is er ook een wat leukere manier om dat te doen. Dankzij Stamp Yo Face kun je namelijk een stempel van je gezicht maken.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: customizable stempel
Sluiten