Aldi & Action: 5 (keuken)apparaten voor een geslaagd kerstdiner

#1 Action aanbiedingen week 47 2021

Kamado barbecue

Action is een beetje in de war. De winter staat voor de deur. Dit is een barbecue. Misschien kijkt Action naar andere weersvoorspelling dan wij, en verwacht het veel zon en 20 graden. In dat geval kun je barbecueën tijdens kerstmis. Al kun je natuurlijk ook in de tuin gaan staan naast deze Kamado barbecue als het vriest. Het ligt er net aan hoe graag je een gebarbecued kerstdiner hebt. Wij houden je niet tegen.

kamado barbecue Action
Kamado barbecue (Afbeelding: Action)

299,00 euro

Raclette- en gourmetstel

Hier nog een opmerkelijk apparaat van Action om een kerstdiner mee op tafel te toveren: een raclette- en gourmetstel. Al begrijpen we dat dit apparaat op het eerste gezicht op een saai bordspel lijkt. Kijk je er iets langer na, dan lijkt het op een saai bordspel met potentie om een prima bordspel te worden.

In werkelijkheid heeft dit apparaat de potentie om een super degelijk en traditioneel avondje gourmetten om te toveren in een beetje degelijk en traditioneel avondje gourmetten. Klinkt dat als muziek in je oren? Dan weet je waar je dit opmerkelijke raclette- en gourmetstel kunt scoren.

gourmetstel Action
Gourmetstel (Afbeelding: Action)

34,95 euro

Reageer op artikel:
Aldi & Action: 5 (keuken)apparaten voor een geslaagd kerstdiner
Sluiten