Aldi & Action: 5 (keuken)apparaten voor een geslaagd kerstdiner

#2 Aldi aanbiedingen week 47 2021

Aldi deal: Pizzarette

Iets spannender dan Actions bizarre raclette- en gourmetstel is deze pizzarette van Aldi. Een pizzawattes? Een pizzarette: een soort gourmetstel waarin je pizza kunt bakken. De zogenaamde pizzarette bakt pizza’s in slechts vijf tot zeven minuten, en kan zelfs in de vaatwasser. Wij zijn verkocht.

pizzarette Aldi
Pizzarette (Afbeelding: Aldi)

59,99 euro

Aldi deal: Raclette-steengrill

Als een pizzarette iets te exotisch voor je is, en je Actions raclette- en gourmetstel niet vertrouwt (dat doen wij ook niet), verkoopt Aldi een oude bekende: een raclette-steengrill. En wees niet bang: dit apparaat wordt verkocht inclusief acht minuscule pannetjes en acht minuscule spatels. Feest.

Aldi raclette-steengrill
Raclette-steengrill (Afbeelding: Aldi)

29,99 euro

Aldi deal: Heteluchtfriteuse

Is racletten, gourmetten, en pizzaretten (dat is vanaf nu een woord) iets te veel van het goeie voor je tijdens kerst? Of beter gezegd: is het iets te weinig van het goeie? Namelijk, mis je de patatten? Dan kun je ook bij Aldi terecht voor een heteluchtfriteuse. Dit apparaat met frituurmand van 5 liter heeft een regelbare temperatuur tot 200 graden Celsius, acht automatische programma’s en je beste vriend tijdens een snack attack op koude winterdagen en hete zomerdagen.

heteluchtfriteuse Aldi
Heteluchtfriteuse (Afbeelding: Aldi)

59,99 euro

Reageer op artikel:
Aldi & Action: 5 (keuken)apparaten voor een geslaagd kerstdiner
Sluiten