Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 10 dec 2020

Aldi & Action’s lekker praktische gadgets: van gereedschap tot verlichting

#2 Action aanbiedingen week 45 2020

Kerstboom met ledverlichting

Kerst is leuk, maar de kerstboom optuigen duurt natuurlijk veel te lang. Eens? Haal dan bij Action een kant en klare neppe kerstboom waar de ledverlichting al in zit. Zo hoef jij alleen nog maar de kerstkransjes er in te hangen om die er dezelfde dag nog weer uit te eten.

Action kerstboom
Kerstboom (Afbeelding: Action)

34,95 euro

FERM accuboormachine

Ook Action heeft wat gereedschap in de schappen liggen deze week. Deze 20 volt accuboormachine is er een voor wie zo nu en dan een fotolijst of boekenplank wil ophangen maar een bezoekje aan de bouwmarkt voor serieus gereedschap te intimiderend vindt. Action’s accuboormachine heeft een ingebouwd ledlampje voor beter zicht en wordt geleverd inclusief accu en oplader.

boormachine Action
Gereedschap (Afbeelding: Action)

26,95 euro

Kabelbinder

Het laatste praktische gadget uit dit rijtje is een kabelbinder of een kabel-organizer. Dit kleine stukje plastic zorgt ervoor dat je kabels niet over twee maanden aan vervanging toe zijn doordat je er continu met je stoelpoten overheen schuift. Dit praktisch stukje plastic kost minder dan een euro. Vind je dat te veel geld? Of te veel plastic? Dan kun je natuurlijk ook gewoon wat zorgvuldiger met je spullen omgaan. Dat is gratis.

kabelbinder Action
Kabelbinder (Afbeelding: Action)

0,95 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Aldi & Action’s lekker praktische gadgets: van gereedschap tot verlichting
Sluiten