Ilona Braam
Ilona Braam Home 22 mei 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: zonnen in air lounger

De zomerse temperaturen zijn weer helemaal terug en zelfs een beetje aan de baldadige kant. Maar we zijn allang blij dat het niet meer koud is, dus we genieten volop van de zonnestralen. Aldi denkt zoals altijd ook met je mee en komt deze week met een luchtige aanbieding om je zon-genot nog meer te vergroten. Houd de site en winkel in de gaten, want binnenkort ligt er een air lounger, die je absoluut nodig hebt voor aan het strand, op dat festival of waar je dan ook in de zon wilt liggen.

Loungekussen voor een dutje in de zon

Wat is een air lounger? Precies zoals het klinkt! Het is een heerlijk loungekussen waar je overal in kunt ploffen om vervolgens uren niet meer uit te komen. Hij komt met een draagtas, zodat je hem overal met je mee kunt nemen en daar weer verder kunt gaan met maffen in de zon.  Doordat hij zo luchtig is, lig je comfortabel en maakt het ook niet zoveel uit op wat voor ondergrond je neerploft.

Aldi air lounger loungekussen

Voorlopig nog hamburgers eten

Je hoeft voorlopig ook niet op te passen met je hamburgers en barbecues, want de air lounger heeft een draagvermogen van zo’n 200 kg. Zolang je dat niet overschrijdt kun je er lekker op liggen. Misschien moet anders dan toch wel nadenken over die hamburger, want het kan ongezond zijn.

Aldi loungekussen

Twee modellen in vrolijke kleurtjes

Maar voorlopig zijn we bezig met zon en gezelligheid en met zo’n hitte wil je vooral niet teveel nadenken. Het loungekussen is beschikbaar in verschillende kleuren en komt in twee modellen. Daarnaast is er een extra hoog hoofddeel om je lounge avontuur compleet te maken. Vanaf donderdag 24 mei is het zover en kun je naar de Aldi stormen om je loungekussen op te halen voor 12,99 euro.

Aldi air lounger

Kussens zijn handig voor allerlei verschillende dingen. Je kunt op ze loungen en met dit handige reiskussen heb je nog nooit zo’n comfortabele treinreis gehad.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: zonnen in air lounger
Sluiten