Ilona Braam
Ilona Braam Deals 13 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Action en Aldi superaanbieding van de week: aromadiffuser voor wat zen

Het leven kan soms dusdanig stressvol zijn dat je soms zin hebt om het uit te schreeuwen met Rob Zombie en vervolgens te duiken in het heftigste schietspel dat je je kunt bedenken. En natuurlijk kan het helpen om even al je stress van je af te schreeuwen, maar er zijn ook andere manieren om weer lekker tot rust te komen. Zo kunnen bepaalde geuren een rustgevend effect op je hebben en als je het eens wilt proberen, kun je deze week bij Aldi terecht voor een aromadiffuser.

Houtlook en LED-lampjes

De aromadiffuser komt in drie verschillende uitvoeringen met een houten look. Het hout zorgt voor een natuurlijk uiterlijk, wat veel mensen al een wat rustiger gevoel geeft. Daarnaast staat het ook een stuk chiquer dan zo’n geval waar het plastic er nog net niet van afdruipt. Om nog extra op je gemoedstoestand in te werken, is het apparaat ook nog uitgerust met LED-lampjes die je wat vrolijker kunnen maken met zeven verschillende kleurtjes.

Aldi aromadiffuser

Aromadiffuser en etherische olieën

Maar natuurlijk gaat het uiteindelijk om de aroma’s en die kun je online en doorgaans ook bij winkels als Action scoren in de vorm van etherische oliën. Om aan de slag te gaan voeg je wat water toe aan de diffuser en druppel je vervolgens wat van je olie in het water. Daarna zet je het apparaat aan en binnen de kortste keren komt er heerlijk geurende mist uit. Voor rust kun je wat basilicum of cypres olie druppelen, maar je kunt bijvoorbeeld ook voor zelfvertrouwen gaan met Engelwortel. Eucalyptus zou weer goed werken tegen concentratieproblemen. Verder kun je nog een timer instellen en kun je er ook voor kiezen om alleen de verlichting aan te doen.

Aldi aromadiffuser

Vanaf donderdag 14 februari

Vanaf donderdag 14 februari kun je de aromadiffuser scoren bij Aldi voor 24,99 euro. Misschien kun je hem meteen inzetten voor Valentijnsdag en een olie kiezen die romantiek oproept (geen idee welke dat zou zijn). Iets anders dat je voor geurtjes zou kunnen gebruiken is de Moodo. Dit apparaat is zelfs slim en zou volgens zijn makers ‘s werelds eerste aanpasbare smarthome geurmachine zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!