Aldi Black Friday-deal komt met 65 inch 4K-tv voor 499 euro

Hoera, het is Black Friday! Dat betekent dat dit de dag gaat zijn waarop je echt kunt gaan profiteren van de allerlaagste prijzen. Mits het product nog niet is uitverkocht. En dat kan snel gaan. Bij de Aldi heb je nu een 65 inch 4K televisie in de aanbieding.

En hopelijk is hij op het moment dat je dit leest en daadwerkelijk op zoek bent naar een televisie nog beschikbaar. We hebben dit artikel geschreven voordat de actie daadwerkelijk live is gegaan en hebben zodoende geen idee hoe snel de Aldi door deze Black Friday-deal is.

Aldi Black Friday-deal met een Ultra HD 4K 65 inch smart tv

Goed, het gaat dus om een 65 inch Ultra HD smart tv van het merk Medion. Die laatste kennen we niet, maar voor een prijs van 499 euro voor een tv van deze grootte, kun je wel een gokje wagen. De televisie maakt gebruik van Smart-tv mogelijkheden, waardoor je direct vanaf je televisie je favoriete series op Netflix kunt bekijken. En dat dan dus op een 4K-resolutie met de ondersteuning van HDR. Dat zou er voor moeten zorgen dat je ervaring nagenoeg perfect is. Mits de beeldkwaliteit ook echt een beetje te doen is. Want dat laatste durf ik niet te beloven, want zoals gezegd is dit een merk waar we niet veel van weten.

Aldi
De televisie van de Aldi (Bron: Aldi)

Verder kun je deze Black Friday-deal van de Aldi makkelijk op de muur monteren, omdat hij gebruik maakt van de VESA-standaard. Ook maakt hij gebruik van de zogenaamde SWAP-functie, waarmee je makkelijk kunt schakelen tussen twee programma’s. Handig wanneer je je in de sportzomer bevindt en tussen twee evenementen snel wilt schakelen. Kortom, een tv met heel wat mogelijkheden. Scoor hem zoals gezegd hier. En wanneer je meerdere Black Friday-aanbiedingen wilt bekijken, dan hebben we hier een handige overzichtspagina met alle aanbiedingen.

Reageer op artikel:
Aldi Black Friday-deal komt met 65 inch 4K-tv voor 499 euro
Sluiten