Ilona Braam
Ilona Braam Muziek 21 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: bouwplaatsradio

In Disney’s Sneeuwwitje wordt er op een gegeven moment gezongen “Whistle while you work, it won’t take long when there’s a song to whistle while you work”. En hoewel het waarschijnlijk niet je favoriete film zal zijn, hebben ze daar wel een punt. Met een muziekje erbij wordt werken en klussen wat minder zwaar en gaat de tijd wat sneller voorbij. Mocht je nog op zoek zijn naar een bron van muziek tijdens het klussen, heeft Aldi een handige bouwplaatsradio in de aanbieding.

Robuuste bouwplaatsradio

Omdat de kans aanwezig is dat er op een bouwplaats tijdens het klussen iets bijvoorbeeld op het apparaat valt, is de bouwplaatsradio extra robuust gemaakt. Ook is het ding spatwaterdicht, voor het geval je wat onhandig bent met je waterflesje. Zelfs aan je smartphone is gedacht, want die heb je toch altijd wel bij je. Er is een speciaal beschermingsvak, welke je toestel veilig houdt. De 4.400mAh batterij zorgt ervoor dat je tot 10 uur kunt genieten van je tunes tijdens het werk, maar als er een stopcontact aanwezig is gaat het feest lekker tot in eeuwigheid door.

Aldi bouwplaatsradio

Radio en Bluetooth

De bouwplaatsradio ondersteunt verder Bluetooth 4.2, wat betekent dat je al je Spotify en Amazon Music Unlimited afspeellijsten gewoon kunt streamen. Maar soms heb je toch ook wel zin in een lekkere radiozender, waar iemand om de zoveel tijd nog met nieuwtjes komt en de boel aan elkaar babbelt. Via de antenne kun je ook lekker genieten van de radio en je kunt zelfs tot 20 zenders opslaan.

Vanaf zaterdag 21 juli

Vanaf vandaag is de radio te koop bij Aldi voor 49,99 euro. Je kunt kiezen uit de kleuren zwart, geel en blauw en je zou zelfs meerdere kunnen kopen voor een multiroom radio effect. Hoewel het een handig apparaat is, is het natuurlijk niet iets dat je in de woonkamer neerzet. Daarvoor is deze strak uitziende Teufel Radio 3sixty een wat beter optie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: bouwplaatsradio
Sluiten