Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 2 jul 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: bureau-organizer met USB-poorten

Een bureau is iets dat binnen de kortste keren kan veranderen in een grote ongeorganiseerde puinhoop als je even niet oplet. Het is de plek waar je een groot deel van de dag doorbrengt, waardoor je de neiging hebt om daar ook allerlei spullen te verzamelen. Maar als je die spullen geen plekje geeft, vind je op een gegeven moment juist niks meer terug. Gelukkig is daar een simpele oplossing voor en die vind je deze week bij Aldi in de vorm van een bureau-organizer.

Drie modules met oplader

De bureau-organizer bestaat uit drie modules om verschillende spullen overzichtelijk op je werkplek neer te kunnen zetten. Zo is er een module voor pennen en andere kleine spulletjes en is er ook een module voor bijvoorbeeld notitieblaadjes. Uiteraard heb je ook een smartphone en/of tablet en ook daar is aan gedacht. De derde module is namelijk een houder voor je devices en handig is dat je de Aldi organizer ook meteen kunt gebruiken om je apparaten op te laden. Aan de achterkant zitten namelijk twee USB-poorten om twee devices van power te voorzien.

Aldi bureau-organizer

Vanaf donderdag 4 juli bij Aldi

Je kunt de bureau-organizer vanaf donderdag bij Aldi scoren voor 9,99 euro. Natuurlijk zou je ook voor meerdere pakketten kunnen gaan om nog meer spullen kwijt te kunnen. Pas wel op want het feit dat je vakjes hebt om je spullen netjes in op te bergen, betekent niet per se dat alles ook netjes blijft. Ook bakjes kunnen binnen de kortste keren een grote puinhoop worden als je er zomaar van alles in gooit.

Niet alleen je bureau lijkt een magneet te zijn voor allerlei zooi. Sommige mensen vinden het weer een hele taak om hun koelkast netjes te houden. Als je geen zin hebt om telkens een eeuwigheid bezig te zijn met spullen in je koelkast zoeken, heeft AliExpress vijf oplossingen voor je om in ieder geval je flessen en blikjes georganiseerd op te bergen.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: bureau-organizer met USB-poorten
Sluiten