Action, Lidl en Aldi superaanbieding: campingkoelkast voor je versnaperingen

Deals Ilona Braam 10 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Over een paar weken begint de zomer officieel en is het ook weer tijd om er eens op uit te trekken. Vakanties op de camping blijven elk jaar nog steeds erg populair en dat is ook goed te begrijpen. Op de camping kun je lekker je eigen gang gaan en ontmoet je elke keer weer allerlei soorten verschillende mensen. Om je onderweg en op de camping zelf te helpen om je versnaperingen koel te houden, heeft Aldi deze week een handige campingkoelkast voor je.

Campingkoelkast van 41 liter

De campingkoelkast heeft een inhoud van 41 liter om al je drankjes en snacks in op te bergen. Het ding zou geschikt zijn voor 2-literflessen, zodat je meteen een mooie voorraad aan gekoelde drankjes klaar hebt staan. Toch neemt het koelkastje niet teveel ruimte in met zijn afmetingen van 47 x 54 x 47 cm. Dat past prima in de auto of camper. Om het apparaat makkelijk te verplaatsen, is het uitgerust met twee geïntegreerde handvaten. Verder werkt de campingkoelkast met een compressor systeem en koelt hij onder de omgevingstemperatuur je snacks en drankjes tot 37 graden.

Aldi campingkoelkast

Vanaf donderdag 13 juni

Je kunt de campingkoelkast bij Aldi scoren vanaf donderdag 13 juni voor 169 euro. Het ding komt in een blauw/witte uitvoering en weegt overigens zo’n 16 kg. Het energielabel is A+ en je krijgt er meteen drie jaar garantie op. En als je dan toch bij Aldi bent, hebben ze meteen ook allerlei andere spullen die je nodig gaat hebben op de camping. Denk bijvoorbeeld aan een LED-lantaarn, campingstoelen en een comfortabel opblaasbed.

Daarnaast hebben wij zelf ook nog een lijstje voor je met vijf handige gadgets die zeker niet in je camper mogen ontbreken. Hiermee kun je onder andere de was doen, energie opwekken voor je devices en zelfs een douche nemen.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen