Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 29 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: CD-, mp3-, radio- en cassettespeler

Naar muziek luisteren is sinds heel vroeger een belangrijk onderdeel van het leven voor behoorlijk wat mensen. Je kunt je misschien nog de tijd herinneren dat je met je discman een poging waagde om te gaan hardlopen en je CD bij elke stap weer skipte. Of zelfs nog daarvoor, hoe je soms met een potlood aan de slag ging met de cassettes. Gelukkig kregen we daarna MP3-spelers en tegenwoordig stream je natuurlijk gewoon je muziek via Spotify of Amazon Music. Als je toch soms terug droomt naar de tijd van vroeger en toevallig nog wat cassettes of CD’s hebt liggen slingeren, heeft Aldi deze week een nostalgische CD-, mp3-, radio- en cassettespeler van Medion in de aanbieding.

Nostalgische cassettespeler

Natuurlijk is het wel wat moderner geworden dan de CD- en cassettespelers die we vroeger hadden. Deze komt met een USB aansluiting, zodat je bijvoorbeeld ook wat makkelijker je MP3’s kunt afspelen. Maar zoals vanouds heb je wel aan de voorkant het plekje waar je je cassette in kunt doen en zit er aan de bovenkant het klepje dat je CD’s op hun plek houdt. Daarnaast is er natuurlijk ook nog de radio voor als je even genoeg hebt van je eigen muziek en weer eens wat nieuws wilt ontdekken. En vergeet natuurlijk ook niet de goede oude erg aanwezige antenne.

Aldi cassettespeler

Inclusief afstandsbediening

Aan de bovenkant van de cassettespeler zit een legio aan knoppen om het apparaat te bedienen. Uiteraard heb je niet altijd zin om ervoor op te staan en krijg je er gelukkig ook gewoon een afstandsbediening bij. Verder is het maximale uitgangsvermogen van het ding 2x 30 watt en kun je gaan voor een witte of zwarte versie.

Aldi cassettespeler

Vanaf donderdag 30 augustus

Vanaf donderdag 30 augustus kun je het nostalgische apparaat scoren bij Aldi voor 49,99 euro. Waarschijnlijk wil je dan zo gauw mogelijk weer naar huis om te kijken wat er ook alweer op die cassettes staat. Misschien kom je zelfs nog wel een oude mixtape tegen. Mocht je ook eens zin hebben om je nieuwe favoriete nummers te beluisteren met het krakerige cassette effect, is daar een speciale website voor.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: CD-, mp3-, radio- en cassettespeler
Sluiten