Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 21 apr 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: compacte houtskoolgrill

De afgelopen dagen is het heerlijk barbecue weer geweest en het ziet ernaar uit dat we ook de aankomende week nog lekker van het zonnetje kunnen genieten. De meeste barbecue liefhebbers zullen het liefst aan de slag gaan met een robuuste bbq, maar niet altijd is dat even praktisch.  Daarom kun je bij Aldi deze week een compacte houtskoolgrill scoren.

Compacte en lichte barbecue

We bedoelen dan ook echt compact. Het ding heeft namelijk een diameter va zo’n 35 cm en zou behoorlijk licht zijn. Dat maakt het makkelijk om hem met je mee te nemen, maar ook thuis zou de bbq een uitkomst kunnen zijn. Niet iedereen heeft bijvoorbeeld een grote tuin tot zijn beschikking en soms moet je het doen met een balkonnetje. Dan is zo’n grote barbecue niet echt handig, maar kun je met het kleintje van Aldi alsnog lekker aan de slag.

Aldi compacte houtskoolgrill barbecue

Elektrische ventilatie

De barbecue werkt op batterijen, welke voor de elektrische ventilatie zorgen. Dat maakt het ding toch een stuk handiger dan zo’n wegwerp bbq set, welke natuurlijk ook wel fijn is als je weinig ruimte hebt of op zoek bent naar iets dat je makkelijk met je mee kunt nemen. Verder krijg je bij de bbq meteen ook een draagtas en is er een rookarm aanwezig.

Aldi compacte barbecue

Vanaf donderdag 25 april

Je kunt de compacte houtskoolgrill vanaf donderdag bij Aldi scoren voor 39,99 euro en dan ben je er helemaal klaar voor om waar je ook maar wilt te gaan grillen. Mocht je toch voor een groter model willen gaan, heeft Aldi vanaf donderdag ook een robuuste barbecue voor je in de aanbieding met vier verschillende warmtezones.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: compacte houtskoolgrill
Sluiten