Ilona Braam
Ilona Braam Deals 29 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: compacte luchtontvochtiger

In de zomer is de lucht doorgaans wat droger dan in de winter. Vooral in de kelder kun je daarom ‘s winters last krijgen van te vochtige lucht, die schadelijk kan zijn voor je muren en meubels. Gelukkig bestaat er voor elk probleem bijna wel een apparaat en in dit geval is dat een luchtontvochtiger. Aankomend weekend kun je zo’n luchtontvochtiger bemachtigen bij Aldi in een erg compacte uitvoering.

Stijlvolle luchtontvochtiger

De luchtontvochtiger meet 20,5 x 125 x 35 cm groot en heeft een opvallend stijlvol design vergeleken met andere ontvochtigers. Doorgaans zijn de apparaten wit en lomp, maar het Aldi model komt in een zwart/wit uitvoering en lijkt vanaf de voorkant zelfs een beetje op een oudere iPhone. Aan de achterkant is er een tank, waarin het water wordt opgevangen dat uit de lucht wordt gehaald. Deze heeft een inhoud van 1,5 liter en kun je makkelijk verwijderen om te legen als hij vol is.

Aldi luchtontvochtiger

Per dag 400 ml vocht

Gelukkig stopt het apparaat automatisch met het droger maken van de lucht wanneer de tank vol is en hoef je je geen zorgen te maken over een natte vloer. Per dag kan de luchtontvochtiger zo’n 400 ml vocht aan de lucht onttrekken. Dat zou betekenen dat hij in ieder geval drie volle dagen zou kunnen werken voordat de watertank vol zit. Verder is het ding uitgerust met een thermo-elektrische Peltier element.

Aldi luchtontvochtiger

Vanaf zaterdag 1 december

Vanaf zaterdag 1 december kun je de compacte luchtontvochtiger scoren bij Aldi voor 39,99 euro en meteen beginnen met het droger maken van je badkamer of kelder. Het apparaat is ook handig als je bijvoorbeeld gewassen kleding uithangt en zorgt ervoor dat alles sneller droog is. Iets waarvan je juist wilt dat het vochtig blijft, is aan de andere kant de aarde van je plantjes. Deze slimme plantenbak zorgt ervoor dat je daar nog nauwelijks omkijken naar hebt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: compacte luchtontvochtiger
Sluiten