Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 25 mrt 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: compacte vrieskast

Waar we (heel)  vroeger aan de slag moesten met behoorlijk wat zout om ons vlees tegen bederf  te beschermen, bestaan er gelukkig al een tijdje koelkasten en vriezers. Dat werkt een stuk handiger, maar een nadeel aan veel koelkasten met een ingebouwde vriezer, is dat je vaak maar weinig ruimte hebt om dingen daadwerkelijk in te vriezen. Mocht je opgescheept zitten met zo’n model, kun je deze week je vriescapaciteiten uitbreiden met een compacte vrieskast van Aldi.

Vrieskast met 102 liter inhoud

Het gaat om een 4-sterren vrieskast met een totale netto inhoud van 102 liter en een invriescapaciteit van 7,5 kg per 24 uur. Hiermee kom je weer even vooruit en ben je in ieder geval alvast voorbereid op de zomer en alle aankomende barbecue feestjes. Het formaat van het ding is 54,5 x 63,5 x 83,4 cm en omdat iedereens keuken weer anders is, kun je de draairichting van de deur zelf bepalen. Ook achteraf kun je je nog bedenken en veranderen hoe de deur open gaat.

Aldi vrieskast

Niet al te luidruchtig

Verder is het geluidsniveau van de vrieskast 41 decibel, wat niet al te luid is.  Het energieverbruik is zo’n 150 kWh per jaar en het apparaat weegt ongeveer 29 kg. Omdat het een redelijk klein apparaat is, zul je waarschijnlijk wel een plekje ervoor kunnen vinden in de keuken. Het ding is ook weer niet al te zwaar, dus je zou hem misschien zelfs nog ergens op kunnen stapelen. In ieder geval heb je met de vrieskast er wel meteen drie extra vakjes bij om je vlees, pizza’s en ovenfrietjes in op te slaan.

Aldi vrieskast

Vanaf dinsdag 26 maart

Je kunt de compacte vrieskast vanaf morgen bij Aldi scoren voor 149 euro en je krijgt er dan drie jaar garantie op. In de tussentijd wachten we nog steeds op een bijzondere koelkast die twee jaar geleden werd geïntroduceerd tijdens IFA 2017. Wat is er zo bijzonder aan? Het koelkastje is eigenlijk een robot, die op je stem reageert en meteen je snacks en drankjes naar je toe komt rollen.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: compacte vrieskast
Sluiten