Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: dartbord

Ilona Braam 10 aug 2018 Gadgets

Hoewel het jammer is dat de zomerse temperaturen even weer weg zijn, zal het voor veel mensen een verademing zijn dat er weer een fris en zelfs bijna koud briesje naar binnen waait. Nu het wat minder mooi weer is voor barbecues en stranden, is het tijd om de gezellige avonden naar binnen te verplaatsen. Gelukkig valt daar ook van alles te doen en Aldi geeft je alvast een hint met één van hun aanbiedingen: een dartbord om met je vrienden te spelen of om je skills naar een hoger niveau te brengen.

Inclusief werplijn

Het dartbord heeft een diameter van 45 cm en heeft een draaibare cijferring. Je krijgt er meteen en werplijn of oche bij, zodat iedereen weet waar hij/of zij moet staan en niemand kan valsspelen. Officieel moet de werplijn op een afstand van 2,37 meter geplaatst worden vanaf de voorkant van het dartbord en dat is toevallig ook meteen de lengte van de werplijn, die je erbij krijgt. Zo kun je snel bepalen waar hij moet liggen.

Aldi dartbord

Juiste hoogte dartbord

Als je het helemaal goed wilt doen moet ook het dartbord zelf op een bepaalde hoogte hangen. Het midden van het bord, de bullseye, zou zich precies 1,73 meter boven de grond moeten bevinden. Natuurlijk kun je ook lekker je eigen ding doen en het misschien spannender maken door hem een stuk hoger of lager te hangen. Pas wel op dat niemand gewond raakt en als je hem extreem hoog hangt, moeten er misschien helmen aan te pas komen.

Extra dartpijltjes

Uiteraard heb je ook nog pijltjes nodig en in het pakket zitten er meteen drie. Als je met vrienden gaat spelen, is dat natuurlijk niet genoeg. Maar gelukkig kun je bij Aldi ook terecht voor een pakket met extra pijlen voor maar 3,99 euro. Je kunt gaan voor dartpijltjes met een kunststof punt of een stalen punt. Voor een sisal dartbord wil je de pijltjes met een stalen punt hebben.

Aldi dartbord

Vanaf donderdag 9 augustus

Vanaf gisteren ligt het dartbord in de Aldi en kun je hem ophalen voor 19,99 euro. Uiteraard kun je ook gewoon lekker buiten spelen wanneer het weer warmer wordt. En dan wordt het misschien zelfs nog spannender met extra obstakels, zoals de wind waar je rekening mee moet houden.

Mocht het tijdens het darten op een gegeven moment hoog oplopen, heb je misschien zin om de pijltjes niet op het bord maar op je medespelers te gooien. Dat kan natuurlijk niet, maar er zijn wel ander soort pijltjes waar je dat wel mee kunt doen. Deze kun je zelfs op je tegenstanders schieten. We hebben het natuurlijk over foam pijltjes en de Kobra-1 Foam Dart Blaster zorgt ervoor dat je er meteen badass uitziet terwijl je het doet.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: dartbord
Sluiten