Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 21 jun 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: slimme deurstopper

Soms kunnen de meest simpele apparaatjes je leven een stuk makkelijker maken.  Op de een of andere manier bedenken we echter vaak pas dat die simpele oplossingen bestaan, nadat we ons al een tijdje hebben geërgerd en de frustraties inmiddels hoog oplopen. Denk bijvoorbeeld maar aan een deur die altijd te hard open vliegt om vervolgens keihard tegen iets aan te knallen. Zoiets kan makkelijk verholpen worden met een simpele deurstopper. Als je toevallig een vervelende deur hebt, kun je deze week bij Aldi langs om een deurstopper te kopen. Maar deze is verre van simpel, hij helpt je ook nog eens om inbrekers te bestrijden.

Deurstopper met alarmfunctie

En dat doet hij niet door simpelweg de deur tegen te houden, zodat ze niet verder naar binnen kunnen. De deurstopper van Aldi komt namelijk met een heuse alarmfunctie om de inbreker de stuipen op het lijf te jagen en jou meteen te waarschuwen dat iemand iets bij de deur aan het doen is.

Het alarm werkt met een metalen kapje dat omhoog staat aan de voorkant van de deurstopper. Op het moment dat de deur opengaat, wordt het kapje naar onderen geduwd en slaat het ding alarm.

Aldi deurstopper

Niet voor ongebruikelijke deuren

Natuurlijk wil je niet dat er telkens een alarm afgaat als je zelf de deur opendoet. Daarom is het apparaatje gelukkig ook voorzien van een aan-uitschakelaar en kun je de alarmfunctie gewoon uitschakelen als je zelf door het huis slentert. Volgens de advertentie zou de deurstopper geschikt zijn voor alle gebruikelijke deuren. Dus als het goed is zit je goed, tenzij je natuurlijk een ongebruikelijke deur hebt. Het apparaat werkt met een 9V batterij, welke je er gelukkig ook meteen bij krijgt.

Aldi deurstopper

Vanaf zaterdag 23 juni kun je langs de Aldi om de luidruchtige deurstopper op te halen.  Hij komt met een prijskaartje van 3,99 euro, dus je zou er best ook nog een paar van in kunnen slaan. De deurstopper is misschien ook iets voor de Apple Park campus. Daar blijven medewerkers blijkbaar tegen glazen deuren knallen. De deurstoppers zouden misschien gebruikt kunnen worden om een hint te geven zich daar een deur bevindt.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: slimme deurstopper
Sluiten