Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 20 jan 2019

Action en Aldi superaanbieding van de week: digitale cassette- en platenspeler

Hoewel we tegenwoordig natuurlijk streamingdiensten hebben als Spotify en Amazon Music, blijven we toch houden van die goede oude LP’s. De platen zorgen voor een nostalgische sfeer met hun imperfecties en de laatste tijd zie je overal wel platenspelers opduiken in de winkel. Ook Aldi doet aan de trend mee en heeft aankomende week een digitale platenspeler te koop, die meteen ook raad weet met je oude cassettebandjes.

Oude platen en cassettebandjes beluisteren

Al een tijdje lijken mensen te verlangen naar de “simpele” tijd van vroeger en is “retro” een populair woord om mee rond te gooien. Op verschillende gebieden zien we producten verschijnen die ons aan vroeger doen denken, van meubels tot kleding en gadgets. En als je je wilt omringen in een nostalgische sfeer is muziek natuurlijk één van de beste manieren. Als je nog oude cassettebandjes en platen ergens hebt liggen, is de cassette- en platenspeler van Aldi natuurlijk ideaal om ze mee af te spelen. Wie weet dat je zelfs nog oude mixtapes tegenkomt.

Aldi cassette- en platenspeler

Muziek digitaliseren

Zoals gezegd gaat het om een digitale cassette- en platenspeler en hiermee kun je net wat meer dan alleen je muziek afspelen. Je kunt het apparaat namelijk ook gebruiken om je platen en cassettebandjes te digitaliseren, zodat je ze veilig kunt stellen in de cloud en kunt toevoegen aan je digitale afspeellijsten. Verder krijg je er meteen een afstandsbediening bij, waarmee je afgezien van de playback verschillende functies op afstand kunt beheren. Zo kun je bijvoorbeeld ook een timer instellen en is er een snooze knop.

Aldi cassette- en platenspeler

Vanaf donderdag 24 januari

Je kunt de digitale cassette- en platenspeler vanaf donderdag 24 januari scoren bij Aldi voor 49,99 euro om aan je nostalgische trip naar het verleden te beginnen. Iets anders dat ontzettend veel nostalgie oproept is The Lion King en dit jaar zet Disney de nostalgie-kaart in met een heuse remake.

Aldi

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: digitale cassette- en platenspeler
Sluiten