Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 20 feb 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: digitale naaimachine

Waar aan de slag gaan met een naaimachine vroeger misschien werd gezien als iets voor vrouwen die thuis moesten blijven om voor het huishouden te zorgen, zijn de tijden inmiddels gelukkig op veel plekken veranderd. Vrouwen kunnen nu gewoon lekker doen waar ze zin in hebben en ook mannen bevinden zich om de zoveel tijd achter een naaimachine. Vooral als ze van plan zijn om met het allerbeste cosplay kostuum rond te lopen tijden zoiets als Comic Con. Mocht je nog naar een naaimachine zoeken die je niet al te veel moeite oplevert, dan moet je deze week zeker even bij Aldi langs.

Automatisch omspoelen en inrijgen

Bij Aldi verkopen ze namelijk deze week een digitale naaimachine, die een stuk lekkerder werkt dan de modellen die vroeger werden gebruikt. Het apparaat komt met een reeks aan handige features, zoals het automatisch omspoelen van je klosje, het automatisch inrijgen van je draad door de naald en natuurlijk is er ook een display van de partij. Hierop kun je al je settings regelen om zo professioneel mogelijk je cosplay pakje te maken.

Aldi digitale naaimachine

Naaimachine met honderden steken

De steeklengte is instelbaar tot 4,5 mm, terwijl de steekbreedte weer maximaal 7 mm is. Verder is er een functie voor een dubbele draad en kun je aan de slag met 100 normale steken, 100 alfabetsteken en 69 steken met voor je dubbele draad functie. Om het allemaal goed te kunnen zien is er achtergrondverlichting en je krijgt er nog wat dingetjes bij, zoals naalden, een voetschakelaar, een knoopsgatvoet en een tornmesje voor als het toch is misgegaan.

Aldi digitale naaimachine

Vanaf donderdag 21 februari

Je kunt de digitale naaimachine bij Aldi scoren vanaf donderdag 21 februari voor 139 euro. Dan heb je nog even de tijd om iets geweldigs te maken voor Dutch Comic Con eind maart. Als je nog wat inspiratie nodig hebt van mensen die echt weten wat ze doen, raden we aan om eens foto’s te bekijken van het Final Fantasy Fan Fest en Parijs.

 

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: digitale naaimachine
Sluiten