Ilona Braam
Ilona Braam Deals 18 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: draadloze achteruitrijcamera

Hoewel autonome auto’s nog niet massaal op de weg te vinden zijn, kunnen auto’s tegenwoordig toch al behoorlijk wat en zijn er in ieder geval best wat extra features om je leven een stuk makkelijker te maken. Zo kunnen sommige modellen zelf inparkeren en hebben veel auto’s in ieder geval wel een camera achterin om het allemaal wat beter te zien. Mocht jouw auto dat nou net niet hebben, kun je er gelukkig wel wat aan doen. Bij Lidl kun je deze week namelijk een losse achteruitrijcamera scoren, zodat je je nek niet meer hoeft te breken met spiegels.

110 graden achteruitrijcamera

Dankzij de achteruitrijcamera kun je eindelijk goed zien wat er achter je auto gebeurt. De lens heeft horizontaal een kijkhoek van 110 graden en verticaal een kijkhoek van 80 graden. Niet alleen kun je hiermee makkelijker inparkeren, maar ook onderweg zie je veel beter of je bijvoorbeeld veilig van rijbaan kunt wisselen. En helemaal handig is het natuurlijk als je rondrijd met een aanhangwagen of camper.

4,3 inch display en nachtzicht functie

Uiteraard heb je niks aan alleen een camera, maar moet je ergens ook nog de beelden op kunnen zien. Dat gebeurt om het bijgeleverde 4,3 inch LCD-scherm, welke je in de auto kun installeren met een zuignap. Hierop zie je ook in het donker wat er allemaal gebeurt, dankzij de zes infrarood LED-lampjes. Verder is de camera uiteraard waterbestendig en wordt hij automatisch ingeschakeld wanneer je met de achteruitversnelling aan de slag gaat.

In de Lidl webshop

Je kunt de achteruitrijcamera nu al bestellen in de Lidl webshop voor 99,99 euro. Het gaat om een web-only aanbieding, dus in de winkel zul je het pakket helaas niet vinden. Wees er wel snel bij, want eerder was het ding al een tijdje uitverkocht. De camera kun je overigens voor meer gebruiken dan alleen je veiligheid. Zo zijn er ook mensen die er zelfs een film mee maken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!