Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 30 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: draadloze HP printer

Hoewel we steeds meer en meer alleen maar digitaal bezig zijn, is het soms toch ook noodzakelijk, handig of gewoon leuk om ook dingen om te zetten daar de fysieke wereld in de vorm van een print. Soms leest het net wat lekkerder als je iets in je handen kunt vasthouden en is het toch leuker om foto’s ook gewoon in je kamer neer te zetten. Om je hiermee te helpen heeft Aldi deze week een draadloze HP Deskjet 3720 printer  in de aanbieding.

Draadloos printen via AirPrint

Met de printer kun je makkelijk draadloos via AirPrint je selfies en avonturen snel printen vanaf je smartphone of tablet. Uiteraard is er ook een USB poort, zodat je ook bekabeld en wel bestanden vanaf je laptop uit kunt printen. Het apparaat is geschikt voor verschillende formaten, waaronder A4, A6, B5 en DL-enveloppen.

Aldi HP Deskjet 3720 printer

Printer, scanner en kopieerapparaat

Uiteraard is het een kleurenprinter en behalve voor prints, kun je het apparaat ook gebruiken om documenten te scannen en te kopiëren. Toch blijft het een redelijk compact apparaat en volgens de advertentie zou het zelfs de kleinste printer ter wereld zijn voor thuisgebruik. Of dat echt zo is, weten we niet. Wel kun je zelf bepalen of hij compact genoeg is.  De afmetingen zijn 14,1 cm x 17,7 cm x 40,3 cm.

Aldi HP Deskjet 3720 printer

Vanaf donderdag 30 augustus

Vanaf vandaag ligt de HP printer bij de Aldi en kun je hem ophalen voor 49,99 euro. Goed om te weten dat je je ook kunt opgeven voor de HP Instant Ink service. De printer stuurt HP dan automatisch een berichtje wanneer je inkt dreigt op te raken. Vervolgens krijg je nieuwe inkt opgestuurd voordat je inkt daadwerkelijk op is.

Waar de printer van Aldi erg compact is (en mogelijk de kleinste ter wereld voor thuisgebruik), is deze printer een heel ander verhaal. Het gigantische ding schrijft zelfs hele verhalen in het zand.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!