Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 15 nov 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: quadrocopter drone

Tegenwoordig is het allang niet meer genoeg om foto’s en natuurlijk selfies te maken met je smartphone. Als je echt indruk wilt maken, moet je ze natuurlijk van hoog boven in de lucht maken met een drone. Met een drone kun je selfies maken waar je selfiestick alleen maar van kan dromen en op vakantie maak je de mooiste time lapses. Mocht je het willen proberen, kun je daarvoor volgende week bij Aldi terecht. Ze hebben dan namelijk een quadrocopter drone in de aanbieding.

Drone met automatische hoogteregeling

Het is een mooie drone om mee te beginnen en dankzij de meegeleverde afstandsbediening, voelt het bijna aan alsof je gewoon op je Xbox of Playstation bezig bent. Het vliegen gaat redelijk soepel van de automatische hoogteregeling-feature en de easy-functie, waarmee opstijgen en landen een eitje is. Je kunt kiezen uit vier verschillende snelheden om rond te zoeven in de lucht en lekker uit je dak gaan met 360 graden salto’s in alle richtingen. Mocht je voor de salto’s gaan, wordt er automatisch extra gas gegeven om je een handje te helpen.

Aldi drone

Foto’s en video’s vanuit de lucht

Vier krachtige en efficiënte rotoren zorgen ervoor dat de drone vooruit komt en de geïntegreerde zes-assige gyroscoop zorgt ervoor dat de positie van het ding tijdens de vlucht bepaald kan worden. Je kunt vliegen tot een snelheid van 40 km per uur, maar hoe harder je gaat hoe sneller de batterijen leeg zullen raken. Gelukkig kun je die aan de andere kant snel vervangen door een extra voorraad. Met de camera aan boord kun je verder zowel foto’s als video’s maken en om ze op te slaan krijg je er een 4GB microSD-kaartje bij.

Aldi Drone

Vanaf donderdag 22 november

Vanaf volgende week donderdag is het zover en kun je de quadrocopter drone scoren bij Aldi voor 39,99 euro. Let wel op dat je niet overal zomaar met je drone mag vliegen en dat er ook restricties zijn met betrekking tot de hoogte van je vluchten. Behalve voor lol en foto’s zorgen, zouden drones natuurlijk op allerlei manieren ingezet kunnen worden. Zo geeft IBM’s theoretische drone je zelfs een kopje koffie als je in slaap dommelt.

Aldi

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: quadrocopter drone
Sluiten