Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 23 mei 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: dual-band wifi-repeater

Tegenwoordig bestaan er behoorlijk wat geavanceerde modems om ervoor te zorgen dat al je apparaten, van je smartphone en tablet tot je game console en laptop, aan de slag kunnen op internet. Toch blijven er vaak toch plekjes in huis, waar de wifi-verbinding steeds wegvalt of het zelfs helemaal niet doet. Gelukkig valt daar makkelijk iets aan te doen met een wifi-repeater en deze week kun je een dual-band model bij Aldi scoren.

Dual-band wifi-repeater

De wifi-repeater doet precies wat de naam zegt en herhaalt het wifi-signaal vanaf het punt waar je hem installeert. Hierdoor kun je toch ook in dat ene deel van je huis of bijvoorbeeld in de tuin gebruik maken van een stabiele en krachtige verbinding. Zoals gezegd is het een dual-band versterker en dat betekent dat zowel het 2.4 GHz als 5 GHz signaal wordt versterkt. Als je modem geen 5 GHz signaal uitzendt, wordt deze uiteraard niet versterkt en kun je alsnog alleen aan de slag met 2.4 GHz.

Aldi wifi repeater

Router en access-point

Qua snelheid kun je op de 5 GHz band rekenen op maximaal 433 Mbit/s en op de 2.4 GHz band is dat 300 Mbit/s. Zoals gebruikelijk is de installatie van het ding vrij simpel. Deze bestaat doorgaans uit het stoppen van de wifi-repeater in het stopcontact om vervolgens wat te priegelen in de bijbehorende app. Verder is de versterker uitgerust met drie verschillende antennes en kun je hem ook inzetten als router en access-point.

Aldi wii repeater dual-band

Vanaf donderdag 23 mei

Je kunt de dual-band wifi-repeater vanaf donderdag 23 mei bij Aldi scoren voor 19,99 euro en je krijgt er meteen drie jaar garantie op. Overigens hebben we inmiddels alweer een nieuwe Wifi-standaard, namelijk Wifi 6. Het is voor het eerst dat Wifi met een simpel nummer wordt aangeduid en de nieuwe standaard zou ervoor moeten zorgen dat alles in je smarthome een stuk beter werkt.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: dual-band wifi-repeater
Sluiten