Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 7 sep 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: dubbele pedaalemmer

Waar veel mensen niet al te lang geleden alleen glazen flessen en soms papier scheidden van de rest van het afval, moeten we tegenwoordig ons afval in behoorlijk wat verschillende containers weg zien te werken. Dat heeft in sommige keukens gezorgd voor een bijeengeraapt zooitje vuilnisbakken om bijvoorbeeld plastic, groenteschillen en restafval apart weg te kunnen gooien. Volgende week helpt Aldi je om er toch een wat meer geordend geheel van te maken en kun je daar een dubbele pedaalemmer scoren om in ieder geval twee soorten afval te kunnen scheiden.

Pedaalemmer met verschillende binnenemmers

De pedaalemmer is zoals gezegd een twee-in-één vuilnisbak, maar de twee binnenemmers zijn niet even groot. Je krijgt links een binnenemmer met een inhoud van 15 liter en aan de rechterkant een wat kleinere om 6 liter aan afval in kwijt te kunnen. Links zou je bijvoorbeeld je blikjes bier en melkpakken in kunnen gooien, terwijl je rechts bewaart voor restafval of je aardappelschillen. Bedenk je wel dat je in de bak voor groente, fruit en tuinafval een biologisch afbreekbare vuilniszak moet gebruiken en deze ook strikt elke week weer weg moet werken. De vuilniszakken zijn namelijk inderdaad behoorlijk afbreekbaar en vergaan als je te lang wacht zelfs al terwijl ze nog in je vuilnisbak zitten.

Aldi dubbele pedaalemmer

Makkelijk eruit te halen

Beide binnenemmers hebben een handige greep, zodat je ze er makkelijk uit kunt halen. In sommige wijken wordt bijna alles nog (gesorteerd) opgehaald, terwijl andere wijken de pech hebben dat ze voor zo’n beetje alles naar een ondergrondse container moeten afreizen. Helaas valt daar niks aan te veranderen, maar met de dubbele pedaalemmer ziet je huis er in ieder geval wat georganiseerder uit.

Aldi dubbele pedaalemmer

Vanaf dinsdag 11 september

Vanaf dinsdag 11 september is het zover is de handige pedaalemmer te koop bij Aldi voor 9,99 euro.  In plaats van je etensresten weg te doen, zou je er aan de andere kant ook compost van kunnen maken voor je plantjes. En dat hoeft helemaal geen smerig werkje te zijn, want deze vuilnisbak doet het helemaal zelf voor je en je zou er niks van ruiken.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: dubbele pedaalemmer
Sluiten