Ilona Braam
Ilona Braam Deals 30 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: handige labelmaker

Er wordt wel eens gezegd dat de staat van je omgeving een goede reflectie is van hoe het er in je hoofd aan toe is. Als je dus omringd wordt door chaos in je huis, is het waarschijnlijk ook een chaos wat betreft je gedachten en kan dat ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld deadlines niet haalt en gestresst rondloopt. Aldi biedt je deze week een stap richting een georganiseerde omgeving (en hoofd) in de vorm van een handige Dymo labelmaker.

Labelmaker overal handig

Je zult de labelmakers van Dymo waarschijnlijk wel kennen en deze week kun je er dus één scoren voor een extra zacht prijsje. Zoals de naam al aangeeft kun je met het apparaat labels maken om al je spullen te organiseren en overzichtelijk op te bergen. Het ding is handig voor bijna wel elke kamer. Zo kun je bijvoorbeeld in de keuken aan de slag om al je kruidenpotjes of plantjes te labelen en in de woonkamer kun je bijvoorbeeld die games per console organiseren. In de garage is het weer handig om te weten in welke doos ook alweer de schroeven of boortjes liggen.

Aldi labelmaker

Typen, printen, plakken

De labelmaker is simpel in gebruik en eigenlijk spreekt het voor zich. Met het keyboard kun je op het scherm typen wat je precies op je label wilt hebben en vervolgens druk je op de print knop en je label komt tevoorschijn aan de zijkant. Met een ander knop knip je hem af en hij is klaar voor gebruik. Gelukkig is hij meteen ook zelfklevend, zodat je niet met lijm hoeft te knoeien.

Vanaf zaterdag 3 november

Je kunt de Dymo labelmaker bij Aldi scoren vanaf zaterdag 3 november voor 16,99 euro. Je krijgt er meteen ook AA-batterijen en een letterband bij om meteen aan de slag te kunnen. Natuurlijk is de labelmaker nog maar een begin naar een georganiseerde omgeving. Deze vijf boeken helpen je verder op weg om super georganiseerd en productief te worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!