Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 11 sep 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: elektrische bladruimer

De herfst zit er weer aan te komen en helaas moeten we binnenkort officieel gedag zeggen aan de zomer. De warmte ruilen we in voor een seizoen van nattigheid en kou, dat hopelijk uiteindelijk leidt tot een gezellige witte kerst. Maar voordat dat zover is hebben we eerst nog te maken met een heleboel vallende bladeren, die helaas ook weer opgeruimd moeten worden. Om hiermee te helpen heeft Aldi deze week een elektrische bladruimer in de aanbieding, waarmee je je tuin zo weer spic en span blaast.

Bladruimer met zuig- en blaasfunctie

Met de bladruimer kun je al die vervelende bladeren aan de kant blazen, maar het apparaat heeft ook een zuigfunctie. Je kunt makkelijk omschakelen van de zuig- naar de blaasfunctie en zo een tactiek bedenken die voor jou het beste werkt. Je krijgt er een opvangzak bij van 45 liter en hopelijk is dit genoeg om je van je bladerprobleem af te helpen. Waarschijnlijk zul je hem echter tussendoor moeten legen.

Aldi bladruimer

300 watt aan blaaskracht

Het apparaat is goed voor een toerental van 8.000-15.000 en heeft een blaaskracht van 3.000 watt. Als je toch voor zuigen gaat, levert de bladruimer een zuigkracht van 300 km per uur en kun je 14 vierkante meter aan bladeren opzuiger per minuut. En hoewel het doorgaans geen leuk klusje is om te doen, helpt het apparaat je wel om een stuk sneller te werken dan als je aan de slag zou moeten met een hark.

Aldi bladruimer

Vanaf zaterdag 15 september

Vanaf zaterdag 15 september kun je in de tuin aan de slag en is de elektrische bladruimer te koop bij Aldi voor 29,99 euro. Je krijgt meteen drie jaar garantie, zodat je er wel even tegenaan kunt. En om het toch een wat gezelliger klusje te maken, kun je natuurlijk gewoon een lekker muziek opzetten. Deze vijf bluetooth speakers kunnen wel tegen een stootje, terwijl ze je vergezellen in de tuin.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: elektrische bladruimer
Sluiten