Ilona Braam
Ilona Braam Deals 17 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: elektrische eierkoker

Voor veel mensen is een eitje in de ochtend iets dat ervoor zorgt dat de dag meteen goed begint. Eieren zijn dan ook behoorlijk veelzijdig en je kunt er redelijk wat uiteenlopende dingen mee doen. Sommige mensen houden bijvoorbeeld van een spiegelei, terwijl anderen weer voor hardgekookt eitje gaan. Vooral gekookte eieren zorgen bij veel mensen voor problemen, aangezien je niet kunt zien of ze al klaar zijn. Als je nou geen zin hebt om te priegelen met tijden en verschillende methoden, kun je bij Lidl aankomende week ook een elektrische eierkoker scoren zodat het in ieder geval niet aan jou ligt als het misgaat.

Eierkoker voor zeven eieren

De eierkoker heeft ruimte om maximaal zeven eieren tegelijkertijd klaar te maken en het mooie eraan is dat je niet hoeft op te zoeken hoe lang het ook alweer duurt om een hardgekookt of juist zachtgekookt eitje te maken. Je kunt de hardheidsgraad namelijk gewoon op het apparaat instellen en er klaar mee zijn. Als je wel eens hebt opgezocht wat de beste methode is om je eitje te koken, zul je hebben gemerkt dat er behoorlijk wat theorieën zijn en dat er ook redelijk wat tegenstrijdige dingen worden geclaimd. Waarom moeilijk doen als er ook gewoon een apparaat is dat de touwtjes in handen kan nemen?

Aldi elektrische eierkoker

Water, eieren en hardheidsgraad instellen

Om je eieren klaar te maken in de eierkoker voeg je eerst onderaan wat water toe. Vervolgens stop je je eieren erin en vertel je het apparaat hoe hard- of zachtgekookt ze moeten worden. Daarna gaat het apparaat voor je aan de slag en kun je in de tussentijd even iets anders gaan doen zonder je zorgen te maken. Wanneer je eieren klaar zijn, zie je het vanzelf en kun je aan je ontbijt beginnen.

Vanaf dinsdag 19 maart

Je kunt de elektrische eierkoker vanaf dinsdag 19 maart bij Aldi scoren voor 9,99 euro en mocht het toch niet bevallen heb je in ieder geval drie jaar garantie. Binnenkort is het ook weer pasen en dan heb je sowieso hardgekookte eieren nodig. Mocht je uit je dak willen gaan met eieren schilderen, raden we de EggBot aan die ook het schilderen van je overneemt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!