Ilona Braam
Ilona Braam Deals 21 mei 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Aluminium City E-bike

Nu de elektrische fiets redelijk is ingeburgerd in ons landje, zien we ook steeds vaker dat een winkel als Lidl of Aldi met een aanbieding komt. Zo kon je vorig maand nog bij Lidl een ebike van het merk prophete scoren en deze maand is Aldi weer aan de beurt. Deze week kun je namelijk bij de supermarkt terecht voor een Aluminium City E-Bike.

Elektrische fiets met achtermotor

De elektrische fiets heeft een traditioneel design met 28 inch banden en komt niet met allerlei futurisch uitziende uitspattingen, die je soms bij andere ebikes ziet. Een perfecte fiets dus om je onopvallend en snel door de stad te verplaatsen of om even boodschappen mee te gaan doen. Bij de bagagedrager vinden we een Samsung accu, die de elektrische motor van power voorziet. De accu voorziet tevens ook meteen de verlichting van elektriciteit en via het LCD-display kun je de 70 Lux lampen bedienen. Qua actieradius kun je rekenen op 130 km aan ondersteuning en zelf mag je samen met je passagier maximaal 150 kg wegen om je rit soepel te laten verlopen.

Aldi elektrische fiets

Zeven Shimano Nexus versnellingen

Zoals je gewend bent van een elektrische fiets, word je onderweg ondersteund tot een snelheid van 25 km per uur. Dat betekent dat je ook verder geen certificaat of kenteken nodig hebt om op pad te gaan. Onderweg kun je  aan de slag met zeven Shimano Nexus versnellingen en om comfortabel over de weg te scheuren, is er een Selle Royal gel city-zadel van de partij. Verder zijn de Continental wielen uitgerust met reflecterende strepen om de veiligheid te vergroten en hebben ze een lekstop, zodat je niet onderweg onverhoopt met een lekke band komt te zitten.

Aldi elektrische fiets
Aldi elektrische fiets

Vanaf donderdag 23 mei

Je kunt de Aluminium City E-Bike bij Aldi scoren vanaf aanstaande donderdag voor 1.049 euro en het pakket dat je krijgt is voor 95 procent al voorgemonteerd. Aldi heeft echter redelijk wat concurrentie van de winkel Decathlon. Ook zij verkopen een betaalbare elektrische stadsfiets, maar die van hun is zelf nog een stuk goedkoper dan de Aldi ebike.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Aluminium City E-bike
Sluiten