Ilona Braam
Ilona Braam Deals 24 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: elektrische grastrimmer

De afgelopen week hebben we heerlijk mogen genieten van het zonnetje en de eerste barbecues zijn alweer uit de garage of van zonder verschenen. Helaas vind niet alleen jij het zonnetje lekker, maar ook het onkruid en het gras in je tuin. Je zult waarschijnlijk gemerkt hebben dat deze de afgelopen tijd weer hun best doen om je tuin om te toveren tot een wilde bende, maar met de elektrische grastrimmer van Aldi kun je ze volgende week meteen weer aanpakken.

Grastrimmer met aanpasbare hellingshoek

De elektrische grastrimmer kun je zien als een wat minder krachtige, maar ook minder zware versie van een grasmaaier. Hiermee kun je zo af en toe even wat wilde plekjes aanpakken, zodat je grasperkje er nog redelijk netjes uitziet zolang je niet al te goed gaat kijken. Het apparaat gebruikt een draadspoel  om het gras in toom te houden en deze werkt met een snijcirkeldiameter van 30 cm. Verder kun je uiteraard de hellingshoek aanpassen, zodat geen grassprietje aan je wraak ontkomt.

Aldi elektrische grastrimmer

Vanaf dinsdag 30 april

Je kunt de elektrische grastrimmer bij Aldi scoren vanaf volgende week dinsdag voor 39,99 euro. Je krijgt er meteen twee draadspoelen bij om aan de slag te gaan. Mocht dat toch niet genoeg zijn, kun je bij Aldi ook terecht voor een set met drie extra spoelen voor 3,99 euro.

Aldi elektrische grastrimmer

Als je nou echt geen zin hebt om zelf je gras aan te pakken, kun je natuurlijk ook een robot grasmaaier inzetten om het voor je te doen. Er bestaat zelfs een model dat er (sort of) precies uitziet als een Honda Civic Type R.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!