Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 8 apr 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: elektrische koelbox

Nu het steeds vaker warm genoeg is om lekker in je t-shirt buiten te zitten, is het helaas ook steeds vaker te warm voor je biertjes om lekker koel te blijven. Gelukkig is er overal een oplossing voor een deze week kun je bij Aldi een elektrische koelbox scoren, zodat je versnaperingen in de tuin en onderweg in de auto toch nog lekker koel blijven. Onderweg moet je als bestuurder natuurlijk zelf geen biertjes drinken, maar ook je cola blikjes blijven er lekker koud in.

Koelen tot 20 graden onder omgevingstemperatuur

De koelbox is uitgerust met een binnenventilator, zodat alles wat je erin stopt binnen de kortste keren lekker koud wordt. Het beste is natuurlijk om je biertjes al koud en wel erin te stoppen, zodat je niet eens op de binnenventilator hoeft te wachten. Want zelfs zonder elektriciteit weet de box ze koud te houden, dankzij zijn isolerende kwaliteiten. Mocht dat laatste toch niet lukken, komt het gelukkig ook wel goed. Het ding kan je drankjes namelijk koelen tot 20 graden onder de omgevingstemperatuur.

Aldi elektrische koelbox

Koelbox voor 2-literflessen

In inhoud van de box is 30 liter en je zou er gerust 2-literflessen in kunnen stoppen. Verder is het ding uitgerust met een PP-kunststof behuizing en hoogwaardig PU-schuim. Voor in de auto is er een 12 volt aansluiting en heb je een kabel van ongeveer 180 cm, zodat je de koelbox bijvoorbeeld op de achterbank neer zou kunnen zetten. Thuis kun je gewoon een stopcontact gebruiken en is de kabel ongeveer 160 cm lang.

Aldi elektrische koelbox

Vanaf donderdag 11 april

Je kunt de elektrische koelbox vanaf aankomende donderdag bij Aldi scoren voor 49,99 euro en dan ben je bijna klaar voor je aankomende tuinfeestjes. We zeggen bijna want bij een tuinfeestje hoort natuurlijk ook muziek en misschien zelfs wat sfeerverlichting. Als je dan toch bij Aldi bent, kun je ook meteen even kijken naar deze Bluetooth partyspeaker die zowel muziek als licht verzorgt.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: elektrische koelbox
Sluiten