Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 8 maart 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: elektrische pannenkoekenmaker

In Amerika houden ze ervan om dikke pannenkoeken bij het ontbijt te eten met behoorlijk wat siroop en voor de vorm wat vruchten. In Frankrijk zijn de dingen weer een stuk dunner en worden ze eerder gezien als een dessert, dat je eerst even lekker flambeert. Bij ons zijn pannenkoeken vaak een hartige maaltijd en we schromen dan ook niet om dingen als kaas, ham, appels en schijfjes toe te voegen. Hoe je je pannenkoeken ook eet, volgende week helpt Aldi je om de perfecte exemplaren te maken met een elektrische pannenkoekenmaker.

Pan vs. pannenkoeken machine

Natuurlijk kun je pannenkoeken ook gewoon in je standaard pan maken, maar een pannenkoekenmaker komt met verschillende voordelen. Zo is het oppervlak waar je de dingen op maakt helemaal vlak, zodat je de beste resultaten krijgt. Doorgaans is je pan toch wat ronder, maar er bestaan uiteraard ook speciale pannen om je pannenkoeken mee te maken. Toch blijft zo’n apparaat dan nog steeds handiger, aangezien je dan zeker weet dat de hele bodem een consistente temperatuur heeft die ook gelijkmatig wordt verdeeld. Dat is bij een pan toch wat lastiger om te bewerkstelligen.

Aldi pannenkoeken machine

Vijf verschillende temperatuurinstellingen

De pannenkoekenmaker van Aldi is lekker snel heet en komt met een antiaanbaklaag. Je kunt gaan voor vijf verschillende temperatuurinstellingen en dankzij de twee indicatielampjes kun je zien wanneer het apparaat er klaar voor is. De bakplaat heeft een diameter van 29 centimeter en je krijgt er meteen ook een deegverdeler bij zodat je het deeg zo gelijkmatig mogelijk over de bakplaat kunt verdelen. Wie weet dat je dan nu eindelijk die eerste pannenkoek niet meer weg hoeft te gooien.

Aldi pannenkoekenmaker

Vanaf donderdag 14 maart

Je kunt de pannenkoekenmaker bij Aldi scoren vanaf donderdag 14 maart voor 19,99 euro om vanaf dan alleen nog maar perfecte pannenkoeken te maken. Je krijgt er naast de deegverdeler overigens ook meteen een spatel bij om je pannenkoeken weer van het apparaat af te krijgen. Mocht je nou voor allerlei kunstzinnige pannenkoeken willen gaan, kun je ook valsspelen. Met de PancakeBot hoef je namelijk zelfs niks meer te doen, want het ding print de meest spannende baksels voor je.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: elektrische pannenkoekenmaker
Sluiten