Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 1 dec 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: elektronisch dartbord

Hoewel je het met de feestdagen drukker dan ooit lijkt te hebben, lijkt december ook de maand te zijn dat je vrienden en familie vaker dan ooit ziet. December brengt ons sinterklaas, kerstavond, eerste kerst, tweede kerst en dan ook nog eens oud en nieuw. En op al die feestdagen is het natuurlijk lekker om te borrelen en feestelijk te eten, maar Aldi heeft ook een ander voorstel om tussendoor te doen. Volgende week hebben ze namelijk een elektronisch dartbord te koop om je met maximaal 16 vrienden te vermaken.

Vier LED-displays

Een dartbord kan er al gauw krakkemikkig uitzien, maar het elektronische dartbord van Aldi ziet er juist indrukwekkend uit. Onder het bord zelf is er nog een extra gedeelte, dat er in eerste instantie erg spannend uitziet met allerlei knopjes en vier LED-displays. Als je het wat beter bekijkt, kom je er natuurlijk achter dat het allemaal veel minder ingewikkeld is dan je dacht en dat je daar snel verschillende dingen kunt instellen.

Aldi dartbord

Elektronisch dartbord met 27 spellen

Zo zijn er maar liefst 27 verschillende spelletjes die je kunt spelen met in totaal zo’n 159 variaties. Dat houdt je voorlopig wel zoet, want je moet ze natuurlijk allemaal een keer hebben geprobeerd. Behalve dat het dartbord de scores laat zien op de displays, spreekt hij je ook toe. Helaas is het niet zoiets als een slimme assistent, maar krijg je alleen informatieve teksten. Deze worden in het Engels gesproken maar als je daar niet van gediend bent, kun je het volume dusdanig regelen dat je er niks meer van hoort.

Vanaf dinsdag 4 december

Vanaf dinsdag 4 december is het dartbord te koop bij Aldi voor 19,99 euro. Dat is nog net op tijd voor sinterklaas en ook een leuk cadeau om weg te geven. Met het dartbord krijg je er ook nog 12 dartpijlen bij, zodat je meteen aan de slag kunt. Mocht je verder nog cadeautjes moeten scoren voor sinterklaas, hebben we vijf leuke cadeau tips voor onder de 20 euro.

Aldi

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: elektronisch dartbord
Sluiten