Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 7 jul 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: festival pop-uptent

De zomer is al volop bezig en dat betekent natuurlijk dat er weer allerlei festivals aan zitten te komen. Pinkpop hebben we net gehad, maar het festivalseizoen is nog lang niet voorbij. Lowlands komt bijvoorbeeld nog voorbij met onder andere Dua Lipa, N.E.R.D en Gorillaz. Tijd dus om even te checken of je festivaltent nog wel in orde is of dat hij achteraf toch gesneuveld blijkt te zijn. Mocht dat laatste het geval zijn, hoef je niet in paniek te raken. Bij Aldi kun je namelijk volgende week een festival pop-uptent bemachtigen.

Makkelijk te installeren

Het handige aan een pop-uptent is dat hij zo is opgezet en ook zo weer afgebroken. Je hoeft geen ingewikkelde dingen te doen, waar je niet uitkomt om vervolgens na wat zwoegen je tent alsnog in elkaar te zien zakken. De Aldi tent is 225 cm x 130 cm groot, dus ruim genoeg om tussen het feesten door net genoeg bij te slapen dat je het redt tot het einde van het festival. Je zou er eventueel ook met z’n tweeën in kunnen, maar dat wordt dan wel erg knus. Aan de andere kant kan dat natuurlijk ook precies de bedoeling zijn.

Aldi festival pop-uptent

Festival met pizza, panter of leger?

Met de festival pop-up tent van Aldi weet je overigens zeker dat je gaat opvallen. Je kunt namelijk kiezen tussen drie wel erg bijzondere dessins. Zo kun je gaan voor een legerprint, om misschien stoer over te komen. Je kunt echter ook kiezen voor een panterprint of een tent vol met slices pizza.

festival pop-uptent

Vanaf dinsdag 10 juli

Vanaf dinsdag 10 juli is de pop-uptent te koop bij Lidl en kun je je dessin gaan uitzoeken. Hij komt met een prijskaartje van 29,99 euro, wat goedkoper is dan veel van de festival kaartjes. Als je bij je tentje ook af en toe een eigen mini festival wilt houden terwijl je chillt, heeft Sony daar handige speakers voor. Ze komen met een eigen lichtshow en je kunt zelfs de DJ uithangen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: festival pop-uptent
Sluiten