Ilona Braam
Ilona Braam Deals 22 apr 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: fietskar voor de kleintjes

Net zoals vorige week blijkt ook de nieuwe week zomerse temperaturen voor ons in petto te hebben en redelijk wat mensen zijn er inmiddels al op uitgetrokken met hun fiets om van het mooie weer te genieten. Natuurlijk kun je ook met je kinderen fietstochtjes ondernemen en als ze nog te klein zijn voor een eigen fiets, kan Lidl je deze week helpen aan een fietskar om ze toch mee te nemen.

Aanhanger op de fiets

Je kunt de fietskar als eerste inzetten als een fietsaanhanger. Uiteraard zul je dan zelf wel wat harder moeten trappen, maar dat helpt je aan de andere kant om sneller gespierde benen te krijgen.  Binnenin is ruimte voor twee kinderen en in totaal kan het ding een gewicht van 34 kg aan. Om er verder voor te zorgen dat de kar duidelijk zichtbaar is op de weg, is het uitgerust met reflectoren en verlichting. Om extra op te vallen kun je er nog voor kiezen om de veiligheidsvlag in te zetten.

Lidl fietskar

Multifunctionele fietskar

Mocht je toch geen zin hebben in fietsen, kun je de fietskar ook gebruiken als een wandelwagen. Hierbij kun je rekenen op een gevoerde handgreep met een handrem, zodat je comfortabel met je kinderen rond kunt lopen terwijl je snel kunt ingrijpen. Om ervoor te zorgen dat je kinderen extra goed vastzitten, kun je verder gebruik maken van de 3-punts gordel.

Lidl fietskar

Vanaf dinsdag 23 april

Je kunt de fietskar in de Lidl webshop scoren voor 229 euro en vervolgens kun je af en toe ook met de kleintjes van alles ondernemen. Uiteraard kan de kar ook gewoon handig zijn om ze naar school te brengen. Op een gegeven moment willen je kids natuurlijk ook wel zelf aan de slag en met de Monkeycycle haal je meteen zeven verschillende kinderfietsen in huis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: fietskar voor de kleintjes
Sluiten