Ilona Braam
Ilona Braam Deals 13 aug 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Fila sporthorloges

Een nieuwe week is begonnen en dat betekent uiteraard weer allerlei nieuwe acties en koopjes bij Action Lidl en Aldi. Als je sportief bent, moet je deze week zeker even bij Aldi langswippen. Ze verkopen namelijk verschillende sporthorloges van het merk Fila om je te helpen tijdens je workouts.

Digitale en analoge horloges

De Fila sporthorloges komen in verschillende kleuren en kun je kopen als zowel digitale als analoge variant. De analoge horloges doen precies wat je zou verwachten. De welbekende wijzers laten je zien hoe laat het is, zodat je tijdens het hardlopen bijvoorbeeld weet hoe lang je al bezig bent. Daarnaast zijn de horloges waterdicht tot 10 bar. Pas hierbij wel op met temperatuurverschillen. Als je bijvoorbeeld de hele dag op het strand hebt gelegen in de zon om vervolgens met je horloge het koudere water in te gaan, zou de waterdichtheid van je horloge aangetast kunnen worden. Verschillende materialen van het horloge zetten namelijk verschillend uit, waardoor er bij grote temperatuurverschillen vervormingen en dus lekkages zouden kunnen ontstaan.

Aldi Fila sporthorloges
Bron: Aldi

Verschillende stats bekijken

Naast de analoge horloges, heeft Aldi zoals gezegd ook nog een paar digitale modellen. Deze zijn uitgerust met een display, waarop verschillende stats bij te houden zijn. Zo is er een ingebouwde stappenteller en meten de horloges ook de afstand die je hebt afgelegd. Daarnaast wordt ook je calorieverbruik bijgehouden en al deze gegevens kun je voor 7 dagen opslaan. Verder kun je uiteraard ook op de digitale horloges de tijd zien en kun je ook nog een alarm instellen.

Aldi Fila sporthorloges
Bron: Aldi

Vanaf donderdag bij Aldi

Je kunt de fila sporthorloges bij Aldi scoren vanaf donderdag 15 augustus. Ze komen allemaal met een prijskaartje van 9,99 euro, wat erg redelijk is. Mocht je tijdens je workout ook een muziekje op willen zetten, zijn deze draadloze oordopjes daar speciaal voor gemaakt. En ze doen zelfs meer dan je alleen door je workout slepen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Fila sporthorloges
Sluiten