Aldi heeft deze 3 goedkope gadgets in de folder die je niet wil missen

Deals Jeroen Kraak 24 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Aldi is in de eerste plaats de winkel waar je jouw dagelijkse boodschappen scoort. Het is echter ook de plek waar je een aantal topgadgets voor weinig scoort. Wij lichten drie topaanbiedingen voor je uit.

Wellicht denk je dat je voor gadgets vooral naar de Mediamarkt of Bol.com moet. Dat is helemaal niet waar, want ook winkels als Lidl en Aldi verkopen gadgets die je zeker kunt gebruiken. Bovendien kosten ze ook niet veel.

Drie heerlijke aanbiedingen bij Aldi

Maar welke aanbiedingen uit de folder van Aldi mag je nu echt niet missen? Hier komen ze.

#1 Koptelefoon bij Aldi in de aanbieding

Soms wil je jezelf gewoon echt afzonderen van de buitenwereld. Of het nu in het openbaar vervoer is of juist thuis als je buurman weer fanatiek aan het klussen is. Gelukkig kan dat heel simpel met een koptelefoon. Toch zijn die gadgets vaak vrij prijzig, vooral als ze over-ear zijn en actieve ruisonderdrukking hebben. Aldi laat zien dat het anders kan.

Deze koptelefoon uit de folder heeft namelijk beide. Bovendien is de koptelefoon ook nog makkelijk mee te nemen, vanwege het opvouwbare design. Op een volle lading gaat dit exemplaar zestien uur mee. Je betaalt voor dit model 22,99 euro in plaats van 36,99 euro.

3 spotgoedkope gadgets uit de Aldi-folder die nu voordeliger zijn
Dat klinkt als muziek in de oren. (Afbeelding: Aldi)

#2 Laptophouder uit folder Aldi

We werken steeds vaker thuis in plaats van alleen maar op kantoor. Dat wil je natuurlijk zo comfortabel mogelijk doen. Dat kan op de bank, maar soms is het ook gewoon lekker om dit vanaf de bank of in bed te doen. Aldi heeft daarvoor een fijne oplossing.

Deze 2-in-1-laptoptafel van Aldi laat je makkelijk overal waar je maar wil werken. Het heeft twee praktische steekvakken en een geïntegreerde muismat. Bovendien is deze makkelijk in te klappen en overal mee naartoe te nemen. Deze week staat hij in de folder voor 19,99 euro.

3 spotgoedkope gadgets uit de Aldi-folder die nu voordeliger zijn
Ideaal om thuis te werken. (Afbeelding: Aldi)

Elektrische hapjespan uit de Aldi-folder

Van al dat thuiswerken krijg je trek. Dat je alle ingrediënten bij Aldi voor een goede maaltijd kunt halen, is geen geheim, maar ook voor het bereiden daarvan is de supermarkt het juiste adres. Nee, het bedrijf verhuurt geen kok, maar in de folder staat wel een hapjespan.

Het bijzondere van deze hapjespan uit de Aldi-folder is dat deze elektrisch is. Je stopt de stekker in het stopcontact en met de draaiknop bepaal je de temperatuur. Ideaal als je minder gas wil verbruiken, of als je bijvoorbeeld wil koken in je caravan. Normaal kost dit exemplaar 45,99 euro, maar nu heb je ‘m voor 24,99 euro.

3 gadgets uit de Aldi-folder die nu nog voordeliger zijn
Kook je ideale maaltijd. (Afbeelding: Aldi)

Christopher Nolan verklaart opmerkelijke keuzes in Oppenheimer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen