Dit zijn de 3 beste gadgets uit de Aldi-folder van deze week

Deals Jeroen Kraak 8 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Aldi is de grote concurrent van Lidl en net zoals die andere supermarkt verkoopt het ook gadgets. Maar wat zijn nu juist de beste aanbiedingen uit de folder van deze week? Wij zetten het voor je op een rij.

Aldi ken je vooral vanwege het goedkoop boodschappen doen. De supermarkt is echter ook ideaal om gadgets te scoren. Ook deze week staan er in de folder weer een aantal aanbiedingen, waaronder een goedkoop alternatief voor Dyson.

#1 Steelstofzuiger van Aldi

Wie een steelstofzuiger zoekt, komt waarschijnlijk bij Dyson uit. Het is een van de beste op de markt, maar wel behoorlijk duur. Gelukkig zijn er goedkopere alternatieven te vinden, waaronder eentje in de Aldi-folder van deze week.

Dit exemplaar van Aldi heeft een vermogen van 120 W en een zuigkracht van maximaal 5,5 kpa. In het stofreservoir past zo’n 0,5 liter. Op een volle lading gebruik je hem 38 minuten. Doordat dit apparaat in de aanbieding is, betaal je nu 59,99 euro.

Dit zijn de 3 beste gadgets uit de Aldi-folder van deze week
Je komt met dit apparaat ook makkelijk onder de tafel. (Afbeelding: Aldi)

#2 Bouwplaatsradio in de aanbieding

Ben je een echte bouwvakker, of wil je juist een stevige radio voor buiten? In de Aldi-folder van deze week is er eentje te vinden die haast niet kapot te krijgen is.

De bouwradio die deze week bij Aldi in de aanbieding is, is zowel in het groen als blauw verkrijgbaar. De hoeken zijn dan ook extra verstevigd. Je betaalt er nu 49,99 euro voor.

Dit zijn de 3 beste gadgets uit de Aldi-folder van deze week
Veilig genieten van stevige beats. (Afbeelding: Aldi)

#3 Draadloze deurbel in de folder

Ding-dong, Aldi heeft een interessante aanbieding voor je. Een draadloze deurbel om precies te zijn. Hiermee hoef je niet meer bang te zijn dat je de bel niet hoort wanneer je op een pakketje of je bestelde pizza wacht. Dit model heeft een bereik tot 100 meter.

Vind je het deuntje verschrikkelijk? Dat is geen probleem, want je kunt eenvoudig kiezen uit 55 verschillende melodieën. Voor de deurbel die in de folder staat, ben je niet veel geld kwijt. Doordat hij in de aanbieding is, betaal je nu 7,99 euro.

Dit zijn de 3 beste gadgets uit de Aldi-folder van deze week
Makkelijk te plaatsen. (Afbeelding: Aldi)

Deze 3 gadgets scoor je nu met flinke korting bij Kruidvat

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen