Aldi stunt deze week met deze drie top-gadgets voor weinig

Deals Jeroen Kraak 22 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Je komt elke week wel bij Aldi voor je boodschappen. Toch is het ook een ideale plaats om goedkoop gadgets te scoren. Dit zijn de beste aanbiedingen uit de folder van week 34 volgens ons.

Aldi is de grote concurrent van Lidl. Net zoals de andere supermarkt heeft het een breed assortiment aan goedkope producten. Ook gadgets horen daarbij, en dat vinden wij van WANT natuurlijk interessant om de folder voor door te bladeren.

3 top-gadgets in de Aldi-folder

Maar welke gadgets uit de Aldi-folder mag je deze week echt niet missen? Hier komen ze.

#1 Terrasverwarmer in de Aldi-folder

Helaas komt het einde van de zomer langzaam in zicht. Een zomer die toch behoorlijk op herfst leek. Waarschijnlijk kabbelt dat weer dus even voort. Het lijkt dan ook net te koud voor het terras, maar gelukkig is dat probleem te tackelen als je deze week in de Aldi-folder kijkt.

Aldi heeft namelijk een fijne terrasverwarmer in de aanbieding. Deze heeft een ENDUR reflectiesysteem dat voor aangename stralingswarmte zorgt. Bij de supermarkt krijg je nu 110 euro korting op dit model, waardoor deze nog maar 169 euro kost.

Terrasverwarmer Aldi
(Afbeelding: Aldi)

#2 DAB+ stereo internetradio

Deze DAB+ stereo uit de Aldi-folder is het ideale apparaat voor elke muziekliefhebber. Met het apparaat heb je toegang tot 25.000 radiozenders. Hiermee kun je je door haast elke radio-dj wakker laten maken.

Dit apparaat heeft twee 6 W RMS-speakers. Daarnaast heeft het zowel Bluetooth, USB- als een AUX-aansluiting. Je koptelefoon op de radio aansluiten is dus geen enkel probleem. Ben je de radio zat? Dan stream je gewoon Spotify op het apparaat. Je hebt ‘m nu voor 99 euro.

Radio Aldi
(Afbeelding: Aldi)

#3 Heteluchtfriteuse

Iedereen moet wel toegeven dat een ongezonde snack zoals een bamischijf of een bitterbal op z’n tijd onweerstaanbaar is. Toch kun je je daarna best wel schuldig voelen omdat je vettig hebt gegeten. Aldi heeft in de nieuwe folder de oplossing.

De supermarkt heeft op dit moment een heteluchtfriteuse in de aanbieding. Deze heeft een vermogen van 1.500 W en een frituurmand van 3,5 liter. Je kunt kiezen uit acht verschillende programma’s. Het apparaat heeft een adviesprijs van 139,99 euro, maar deze week betaal je slechts 54,99 euro.

Heteluchtfriteuse Aldi
(Afbeelding: Aldi)

Kruidvat-folder deze week de thuisbasis voor 3 heerlijke gadgets met korting

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen