Aldi heeft ideale platenspeler en 2 andere gadgets in de folder

Deals Jeroen Kraak 29 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Je vrienden van WANT houden wekelijks alle folders voor je in de gaten om de mooiste gadgets voor weinig te scoren. Maar welke aanbiedingen uit week 35 van Aldi mag je deze week niet missen? Wij zetten ze voor je op een rij.

De Aldi is de grote concurrent van Lidl. Net zoals de andere supermarkt verkoopt Aldi ook elke week gadgets, vaak voor een lage prijs.

3 Goedkope gadgets uit de Aldi-folder

Maar welke drie aanbiedingen uit de folder van week 35 mag je echt niet missen bij Aldi? Hier komen ze.

#1 Retro-platenspeler bij Aldi

Een echte muziekliefhebber heeft een platenspeler. Heb je die nog niet? Dan kun je deze week naar Aldi. In de folder staat een prachtig exemplaar om je muziekreis te beginnen.

Deze platenspeler kan muziek afspelen via Bluetooth en converteert platen naar mp3. De geïntegreerde stereoluidsprekers zorgen ervoor dat je ook echt van de muziek kunt genieten. In totaal kan de platenspeler in drie verschillende snelheden afspelen. Normaal kost dit exemplaar 99,99 euro, maar nu heb je ‘m al voor 49,99 euro.

Platenspeler Aldi
Genieten van muziek. (Afbeelding: Aldi)

#2 Magnetische smartphonehouder

Dit is een simpele, maar wel heel handige gadget. Tijdens het rijden moet je niet met een smartphone klooien, want dat zorgt voor gevaarlijke situaties. Gelukkig zijn er genoeg smartphonehouders. Eentje van het bekende merk Dunlop staat nu in de Aldi-folder.

De smartphonehouder van Aldi plaats je simpel op een luchtrooster. De magneet zorgt ervoor dat je smartphone niet loslaat. Zo kun je makkelijk Google Maps in de gaten houden en raak je niet meer de weg kwijt achter het stuur. Hij is te koop voor 3,49 euro in de folder.

Magnetische smartphonehouder Aldi
(Afbeelding: Aldi)

#3 Contactgrill

We houden allemaal van lekker eten. Toch doen we onszelf tekort met elke dag een boterham met kaas. Dat kan veel lekkerder en gevarieerder. Een contactgrill kan wonderen doen. Er is er nu eentje te vinden in de Aldi-folder van week 35.

Deze heeft grillplaten van 25,6 bij 17,8 centimeter. Het 1600 W vermogen zorgt ervoor dat je heerlijke warme sandwiches kunt maken of panini’s. Het apparaat kost nu 29,99 euro bij Aldi.

Contactgrill Aldi
(Afbeelding: Aldi)

Een maand met de Sony WF-1000XM5 (en dit is mijn conclusie)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen