3 gadgets uit de Aldi-folder die je deze week niet wil missen

Deals Jeroen Kraak 12 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Je bezoekt de Aldi vooral om verse groente en melk te kopen. Toch verkoopt de supermarkt regelmatig interessante gadgets. Ook deze week zijn er weer een aantal in de folder te vinden. Wij zetten de drie beste voor je op een rij.

Net zoals de Lidl, heeft Aldi ook gadgets in het assortiment. Wij begrijpen dat je weinig zin hebt om de hele folder door te bladeren, dus doen wij het voor je. Zo mis je helemaal niets.

De 3 beste aanbiedingen uit de Aldi-folder

Maar welke gadgets uit de Aldi-folder zijn deze week echt interessant? Hier komen de drie beste keuzes volgens ons.

#1 Koffiemaker met to-go beker

Veel mensen kunnen niet zonder koffie. Niet alleen is het een heerlijk drankje, maar het geeft ook menig drinker een echte cafeïneboost. Het koffiezetapparaat dat deze week in de Aldi-folder te vinden is, is ideaal als je koffie mee op pad wilt nemen.

De koffie wordt namelijk gezet in een to-go beker. Zo kun je die ideaal meenemen in de auto of in het openbaar vervoer. Met een prijs van 14,99 euro moet je hem haast wel meenemen.

Koffiezetapparaat Aldi
(Afbeelding: Aldi)

#2 Toetsenbord en muis

Een toetsenbord is een onmisbaar gadget bij je computer. Goed, bij een laptop heb je misschien geen toetsenbord nodig, maar het is natuurlijk wel handig. Daarnaast werkt een muis ook nog eens veel fijner dan een trackpad.

Aldi laat zien dat een toetsenbord met muis niet duur hoeft te zijn. In de folder is er namelijk eentje te vinden van Trust, een merk dat bekend staat om goede producten. Voor de set betaal je deze week 12,99 euro.

Trust toetsenbord Aldi folder
(Afbeelding: Aldi)

#3 Ledspot met sensor in de Aldi-folder

Of je het nu wilt hebben om je tuin te verlichten tijdens het donker, licht wilt hebben als je ‘s avonds laat thuis komt, of inbrekers wilt afschrikken, deze ledspot uit de Aldi-folder kan het allemaal.

Deze ledspot heeft een schemersensor en bewegingsmelder. Zo gaat de lamp vanzelf aan wanneer dat nodig is. Deze heeft ook nog eens een reikwijdte van zeven meter. Deze ideale gadget uit de Aldi-folder kost je nu 12,99 euro.

Ledspot Aldi
(Afbeelding: Aldi)

3 gadgets uit de Kruidvat-folder die nu flink goedkoper zijn

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen