Aldi heeft Big Green Egg-alternatief voor minder dan 100 euro

Deals Jeroen Kraak 29 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Misschien denk je nog niet aan barbecueën als je naar buiten kijkt, maar binnenkort komt er echt goed weer aan. Dan is dit Big Green Egg-alternatief voor nog geen 100 euro van Aldi je beste vriend.

Als het warmer weer is, wil je waarschijnlijk meteen gaan barbecueën. En terecht, want wat is er nu heerlijker dan buiten samen koken en heerlijk eten. Toch kan een echt goede barbecue zoals The Big Green Egg je een vermogen kosten.

Gelukkig is er deze week een alternatief bij Aldi in de aanbieding. Deze lijkt wel wat op The Big Green Egg, maar is een stuk voordeliger. Je betaalt er minder dan 100 euro voor.

Het Big Green Egg-alternatief van Aldi

Het summum voor elke barbecue-liefhebber is waarschijnlijk de Big Green Egg. Deze keramieke barbecue laat je vlees, vis en groente op een prachtige manier garen doordat het de warmte optimaal verdeelt. Daar betaal je echter wel de hoofdprijs voor.

Gelukkig heeft Aldi een alternatief met deze mini kamado. Deze kost bij de supermarkt 99 euro. Ter vergelijking: de Big Green Egg Mini tik je voor 762 euro op de kop. Dan heb je er nog niet eens een onderstel bij, dat je 199 euro extra kost.

Aldi heeft Big Green Egg alternatief voor minder dan 100 euro
De barbecue van Aldi. (Afbeelding: Aldi)

Dat onderstel (ook al is het een kleintje) zit wel bij de 99 euro kostende barbecue van Aldi. Je zet ‘m dus makkelijk neer waar je maar wil om je hamburgers en worstjes te bereiden. Denk bijvoorbeeld aan een klein tafeltje.

Genoeg opties

Om precies te zijn is dit wel een miniversie. Deze heeft een afmeting van 55x48x44 centimeter. Het rooster waar je alles op bakt heeft een doorsnede van ongeveer 26 centimeter. Goed, misschien niet heel groot, maar als je met z’n tweeën bent, heb je niet veel meer nodig. Bovendien neem je ‘m door het formaat makkelijk overal mee naartoe.

Maar naast traditioneel barbecueën kun je nog veel meer met deze kamado van Aldi. Zo is het ook mogelijk om te stomen, koken en slow cooken. Je houdt de temperatuur optimaal in de gaten met de thermometer die er bovenop zit.

Je moet wel oppassen bij deze actie, want pas vanaf 1 juni is die te koop. Dat is overigens alleen in de filialen van Aldi zelf. Je kan ‘m niet via het internet bestellen.

Ciao tutti! Albert Heijn biedt enorme korting op koffiezetapparaat voor perfecte espresso

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen