Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 02/01/2019

Action en Aldi superaanbieding van de week: full-HD dashcam

We zijn beland in de eerste week van het nieuwe jaar en hoewel Black Friday en Cyber Monday alweer een vage herinnering zijn, blijft Aldi ongestoord doorgaan met leuke aanbiedingen. Ook deze week is er weer van alles te vinden in de supermarkt en zoals altijd hebben we een paar leuke koopjes voor je op een rijtje gezet. Ook volgende week hebben ze leuke koopjes, waaronder een handige dashcam, waarmee je on-the-road lekker kunt filmen.

Waarom een dashcam?

Een dashcam kan in verschillende situaties handig zijn. Zo kan het bijvoorbeeld leuk zijn om gewoon de weg te filmen, zodat je achteraf  leuke ritjes opnieuw kunt beleven. Zet er een muziekje onder en je roadtrip video wordt al helemaal spannend. Een andere reden waarom mensen rondrijden met een dashcam is om andere gebruikers in de gaten te houden. Als automobilisten gevaarlijk rondrijden en bijvoorbeeld een ongeluk veroorzaken, heb je daar meteen bewijs voor. Ook als je zelf in een ongeluk terechtkomt, kan een dashcam wat meer duidelijkheid geven met betrekking tot wat er precies is gebeurd. In sommige landen, waaronder Rusland, is het zelfs zo’n beetje verplicht om met het ding rond te rijden als je iets van je verzekering verwacht.

Aldi dashcam

Full-HD beelden en G-sensor

Het kan dus handig zijn om met een dashcam rond te rijden en deze week kun je er één scoren bij Aldi voor een leuk prijsje. Met het apparaatje kun je full-HD beelden opnemen en het ding komt zelfs met een geïntegreerde microfoon en speaker. Daarnaast is er ook een G-sensor van de partij, die doorheeft als je auto bijvoorbeeld kantelt bij een ongeluk. Hierop komt het ding meteen in actie (als hij nog niet aan het opnemen was) om voor bewijsmateriaal te zorgen.

Aldi dashcam

Vanaf dinsdag 8 januari

Je kunt de dashcam vanaf volgende week dinsdag bij Aldi scoren voor 49,99 euro. Een andere handig dashcam is de 360Secure. Zoals de naam al aangeeft is het een 360 graden dashcam en het ding houdt zelfs je auto in de gaten als je er niet in zit. In dit geval kun je het ding dus ook gebruiken als een soort beveiligingscamera om je auto en wat je erin hebt achtergelaten veilig te houden.

Aldi

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: full-HD dashcam
Sluiten