Ilona Braam
Ilona Braam Deals 19 dec 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: full-HD monitor

Gisteren schreven we al over de krachtige gaming-pc, die je vanaf morgen bij Aldi kunt scoren. Een laptop is namelijk handig, maar soms wil je toch zo’n lekkere toren computer om mee aan de slag te gaan. Het voordeel van een laptop is natuurlijk wel dat je dan meteen ook een scherm hebt om dingen op te doen en bij een losse pc moet je er nog één bijkopen. Maar ook daar heeft Aldi aan gedacht en vanaf morgen kun je er ook meteen een full-HD monitor scoren.

Medion monitor MD 20491

Het gaat om een 23,6 inch breedbeeldmonitor van het merk bekende Aldi merk Medion. Het beeldscherm heeft een vrij elegant design, waardoor je bureau er niet meteen druk en overvol uitziet. Natuurlijk is 23,6 inch niet echt te vergelijken met je 50 inch televisie (als je gewend bent om ook met je consoles te spelen), maar omdat je doorgaans een stuk dichter bij je computer zit dan bij je tv, is het toch nog groot genoeg om zonder ergernissen je games op te kunnen spelen.

Aldi full-HD monitor

Zuinig beeldscherm

De monitor komt met een dynamisch contrast van 30.000.000:1 en verder zijn natuurlijk al de bekende poorten van de partij om het ding bijvoorbeeld aan je pc of laptop aan te sluiten of om speakers eraan te koppelen. Je kunt aan de slag met een HDMI aansluiting met HDCP-codering, een VGA poort en een audio-in aansluiting. En met een A energieklasse is het ding nog redelijk zuinig ook en hoef je je wat dat betreft geen zorgen te maken over een torenhoge energierekening.

Aldi full-HD monitor

Vanaf donderdag 20 december

Zoals gezegd kun je vanaf donderdag bij Aldi terecht voor de monitor, waar hij dan op je ligt te wachten met een prijskaartje van 119 euro. Je krijgt er meteen een HDMI-kabel, AC-adapter en EU-netsnoer bij, zodat je direct aan de slag kunt. Een ander soort monitor is de Firefox Monitor en misschien is het handig om die ook maar meteen te bekijken. Firefox Monitor zorgt er namelijk voor dat je gehackte accounts voorkomt. En zoals we weten is voorkomen toch echt beter dan genezen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: full-HD monitor
Sluiten