Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Tech 1 aug 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: game PC

Sommige gamers vinden een game console de ultieme manier om hun games mee te spelen. Anderen zweren echter weer bij een PC en kijken nog net niet neer op een Playstation of Xbox. Als je van de laatste variant bent, heeft Aldi deze week mogelijk een mooi koopje voor je. Voor niet al teveel geld kun je daar namelijk een game PC scoren.

256 SSD en 1TB harde schijf

De PC komt met mooie specificaties en het voordeel van een PC is dat als je een keer wilt upgraden, dat ook heel eenvoudig kan. Als je aan een game console gaat sleutelen, kun je je garantie vergeten. Met een laptop zou het op zich wel kunnen, maar gaat het toch niet even makkelijk als bij zo’n good old toren model. Het apparaat komt met een Radeon Vega 8 GPU van AMD en een AMD Ryzen 3 2200G processor. Deze werken samen met 8GB DDR4 werkgeheugen. Om bestanden op te slaan krijg je er verder een 256 GB SSD schijf en een 1TB Toshiba harde schijf bij.

Aldi game PC

Inclusief toetsenbord en muis

Verder ondersteunt de game PC uiteraard Bluetooth en is hij uitgerust met een dvd-/cd-brander met ondersteuning voor dvd-RAM en Dual layer. Ook is er een multikaartlezer voor je SD-, MS- en MMC-geheugenkaarten. Een gigabit LAN-netwerkcontroller is ook van de partij en je kunt 6-kanaals High Definition audio verwachten. Omdat je met het kastje alleen niet zoveel kunt, krijg je gelukkig ook nog een USB toetsenbord en een optische USB muis bij. Een monitor zul je er echter nog wel zelf bij moeten kopen.

Aldi game pc

Vanaf zaterdag 4 augustus

Vanaf zaterdag 4 augustus is de game PC beschikbaar bij Aldi voor 499 euro. Je kunt hem niet online bestellen, maar dat waarschijnlijk ook verstandiger met een computer. Mocht je aan de slag willen met virtual reality, heeft Asus eind vorig jaar een Widows Mixed Reality headset uitgebracht.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: game PC
Sluiten